Translate

divendres, 7 de setembre del 2012

NOU PROGRAMA DE RÀDIO DEL CE. ESPARREGUERA

Des que vaig deixar l’ Esparrenyol, el programa de ràdio que fèiem els dimecres juntament amb en Txema Medina i el Gabriel Pérez, i en el que tractàvem l’actualitat del CE. Esparreguera i del RCD. Espanyol, que no hi havia un programa específic pel Centre.
Ara, des de la pàgina oficial i des del Facebook del club, se’ns anuncia el naixement d’un programa nou “Hattrick Esparreguera”.
“Hattrick Esparreguera” es farà els dilluns, començant el proper 17 de setembre, de 20:00 a 20:30 hores, tot just abans de començar “El Ventall Esportiu”.
Em sembla una bona iniciativa. Ja sabeu que, en contra d’algunes opinions, sempre he sostingut que és bo fer-ne soroll, que tot allò que no sona no es coneix i que allò que no es coneix no existeix. Auto promoció (que no auto complaença) i trasllat a l’opinió pública de tot el que es fa al Centre.
Us deixo un enllaç amb la noticia i un altre on podreu sintonitzar la emissora per Internet (i que funciona), respectivament.

http://ceesparreguera.es/index.php?option=com_content&view=article&id=91:hattrick-esparreguera&catid=1:noticias&Itemid=2


(TENIU UN ACCÉS DIRECTE A RÀDIO ESPARREGUERA AL MARGE ESQUERRE)