Translate

diumenge, 16 de setembre del 2012

NOVA VICTÒRIA DEL SÈNIOR

Ahir a la tarda el sènior va disputar un nou partit de preparació, aquesta vegada contra La Palma de Cervelló UE.
Per a tenir una idea aproximada de com està avançant l’equip cal considerar que:
Han guanyat tots els partits que han disputat fins ara.
Tant en els partits que van començar perdent, com en els que van avançar-se des del començament, l’equip ha mantingut sempre la seva proposta de joc.
L’ Equip és jove i amb jugadors que no es coneixien.
Ahir van ser 5 o 6 gols els marcats i cap encaixat. Perquè dic 5 o 6? Doncs perquè és igual. Ja a la primera part haguessin pogut entrar un parell de gols més, o tres, i el mateix en la segona meitat.
El cas és que el els de La Palma de Cervelló no van generar pràcticament situacions de perill a la porteria del centre i que els nostres van dominar el joc, la pilota, en defensa, en atac, en la circulació, en la pressió, en la conducció, en la recuperació i en tot el que es pugui analitzar d’un partit de futbol.
Cert és que La Palma de Cervelló es va presentar amb lo posat, només un jugador a la banqueta dels relleus i que, per canvi, en Sergio Morente va poder treballar l’equip amb més relleus, cosa que cal considerar com un avantatge pels del Centre, però, malgrat això i tot, la diferència va ser massa notable a favor dels nostres.
Podria dir que el rival, que comparteix el mini grup en el que competirem a partir del 7 d’octubre, no està suficientment armat. És clar que el mateix vaig dir dels dos primers rivals d’aquesta pre temporada (que eren de 3ª Catalana) i, com que no crec massa en les coincidències o en les casualitats, arribo a la conclusió que no només deu ser que els rivals de tots els amistosos disputats fins ara siguin fluixos; potser és que els nostres formen un bon conjunt. I ho crec.
Temps al temps, automatismes i conjunció per a poder creure que tindrem una temporada il•lusionant amb aquest equip.
Salut i seguit