Translate

dimecres, 10 de desembre del 2008

INCOMPLIMENTS, DESIDIES i TANTSEMENENFOTISMES

Des que van començar les obres d’ampliació de l’ambulatori que hem estat vigilants. Hem seguit dia a dia el seu desenvolupament i evolució. No perquè ens agradi fer d’inspector d’obres, sinó perquè teníem paraula de l’ajuntament de que farien complir a la constructora els compromisos que van adquirir quan ens van enderrocar part de la instal·lació en començar les tasques constructives.
I ha plogut des de llavors. En aquell temps el qui va negociar-reclamar amb GISA va ser el aleshores Regidor d’Esports Marcel Escudé. Després eleccions, després... encara no hem aconseguit que ens informin de quin o quina regidor o regidora tenia l’encàrrec de fer el seguiment.
Resultat: Quasi dos anys després, la obra ha finalitzat, la empresa constructora marxa i com a conseqüència de la nostra insistència REUNIÓ:
Avui a les 14.00 hores ens hem trobat en el camp de futbol arquitectes (de la empresa), aparelladors (de l’Ajuntament), directora i tècnic de Patronat d’Esports i un Regidor de l’Ajuntament (Iñaki).
La empresa diu que farà lo que li digui GISA, GISA diu que farà lo que li digui el CATSALUT, el qual ha de ser interpel·lat per l’Ajuntament d’Esparreguera, el qual no ha fet res perquè el regidor que ha vingut avui és la primera vegada que en sentia parlar del tema, perquè la regidora d’esports avui estava absent, perquè la que ha de manegar els diners (Hisenda-Adriana-) no en té ni un cèntim d’euro i perquè a ningú no li ha interessat el tema.
S’ha acabat. Ara ens diuen que sí faran una plataforma de només dos metres quadrats on ara hi ha la llotja perquè fer-la més gran és molt car, que si canviaran els mòduls de lloc per guanyar espai, però que això qui ho paga, que si...
Senyors i senyores de l’ajuntament: Heu badat llastimosament amb les qüestions que afecten al camp de futbol.
1r. Us van prendre el pel en la instal·lació de la GESPA (i estàveu avisats)
2n. Heu permès que les empreses que havien d’assumir la responsabilitat dels defectes constructius hagin aconseguit esgotar els terminis de reclamació i han desaparegut sense fer front a les reclamacions (encara no heu posat ni una denuncia, ni una reclamació legal i estàveu avisats).
3r. En tot el tema de l’ambulatori ni heu prestat atenció, ni ningú no ha exercit el control del compliment dels compromisos, fins que ens han sorprès amb l’acabament (i estàveu avisats)
Ara ens dieu que fareu gestions...
El dia 23 de desembre la empresa constructora fa el lliurament de la obra i marxa a una altra.
Quan això s’hagi fet a ningú no li importarà, ni al CATSALUT, ni a GISA, ni a la empresa constructora... i el nostre ajuntament... posant llums de nadal.
Estàveu avisats i a qui avisa no se’l pot anomenar traïdor.
Salut, que el camp no és nostre. Només el patim