Translate

dimarts, 30 de desembre del 2008

S’acaba el 2008. Benvingut Any Nou?!

Encara que no podem qualificar el 2008 com un any desastrós, la realitat és que vist al final, ha estat força dolent.
En lo esportiu l’any que s’acaba ens deixa un campionat aconseguit per les noies del Cadet i l’ascens a 1ª. Divisió assolit per les nenes de l’Aleví-Infantil.
També s’ha produït la inclusió, per primera vegada en la història del club, d’un equip de categoria Benjamí, adscrit a competició federada de la FCF, gestionat i dirigit pel club, no des del Patronat d’Esports com era habitual.
Una vegada més, el Cadet “A” es va quedar a les portes de l’ascens a primera, més per demèrits propis que no pas per encerts dels rivals (i van...).
L’equip Juvenil ens ha dut a haver de prendre serioses mesures disciplinàries amb advertiment de suspensió general d’activitat per qüestions de mal comportament individual i col·lectiu.
L’Equip sènior va perdre la categoria després d’haver suportat les dures sancions que ens va aplicar el Comitè de Competició de la FCF en donar crèdit a la col·lecció de falsedats redactades en acta pel col·legiat Sr. Alberto Gutiérrez Herráiz i inspirades pel seu auxiliar Sr. Andreu Boada.
També ens deixa l’any la dimissió del president de la FCF en Jordi Roche i l’accés a la mateixa del fins llavors vice-president, Ricard Campoy, president que havia de ser transitori només per a convocar eleccions i retirar-se i que encara continua en el lloc emprant una metodologia de l’estil de la República Bolivariana de Veneçuela.
Per acabar-ho d’adobar la manca de jugadors ens va obligar a renunciar a inscriure l’Aleví “B”.
Econòmicament... què voleu que us diguem que vosaltres no conegueu!!
El club es manté sense deutes (ni alegries) encara que per alleugerir les economies es va haver de suprimir el servei d’autocars.
Per l’any que s’acosta, el 2009, darrer any de la primera dècada del segle XXI, agafem-nos fort, que no pinta bé en lo econòmic. Així que convindrà ser més forts en solidaritat, sacrifici i compromís per mirar d’ajudar-nos els uns als altres fins que arribin millors temps.
En lo esportiu, treballem per millorar el rendiment obtingut en l’any 2008, encara que no és la qüestió primordial sempre que la vessant formativa i educativa sigui la que des del club intentem implementar.
Entre tots, sent solidaris, aconseguirem fer de l’any 2009 un any més bo d’allò que ens estan anunciant, segur.
Salut, MOLTS BONS DESITJOS i MOLTA FELICITAT PEL 2009