Translate

dijous, 4 de desembre del 2008

JUVENIL. REUNIÓ MARES/PARES - CLUB - REGIDORA d’ ESPORTS.

Com ja havíem anunciat, ahir es va dur a terme la reunió amb les mares i pares dels nois del juvenil. Per part del club van assistir-hi el Directiu Delegat (Sr. Pedro Pérez), el Coordinador General (Sr. Àlex Guixà) i el President del Club (Sr. Alfons Puche). També va assistir-hi la Regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Esparreguera (Sra. Mirna Matas).
En el decurs de la reunió es va exposar als pares i mares l’estat actual de la situació, se’ls va explicar el criteri seguit en la aplicació de les sancions i se’ls va demanar col·laboració per a que, des de les famílies, ens ajudin a orientar correctament el comportament del nostre jovent.
El col·lectiu de mares i pares presents van mostrar el seu acord amb les fermes mesures imposades des de la directiva, en especial pel que fa referència a l’advertiment general de retirada de fitxa federativa a tot aquell que incorri en comportaments antiesportius.
La Regidora va manifestar el seu suport al Consell Directiu en quant a l’esforç per corregir la situació i va encoratjar els pares i mares a participar en la orientació dels joves.
El President va informar que el club serà absolutament rígid en l’aplicació del reglament intern del CE. Esparreguera (Aprovat per l’Assemblea General de l'11 de febrer de 2008) en quant afecti a jugadors i tècnics de qualsevol dels equips del Centre.
Respecte de públic en general, inclòs el públic específic de l’equip Sènior, el club procedirà a denunciar davant la policia local els comportaments antiesportius, per a aconseguir la identificació dels presumptes autors i enervar l’acció del Consell Català de l’Esport, proposant la prohibició d’accés a la instal·lació municipal en virtut de l’article 77.2.h de la Llei de l’Esport (Decret Legislatiu 1/2000 de 31 de juliol), o el trasllat de les actuacions a l’àmbit penal de l’administració de justícia, en cas d’observar-ne possibles responsabilitats penals. Aquesta línia d'actuació també compta amb el suport de l’Ajuntament d’Esparreguera mitjançant la Regidoria d’Esports.
Esperem que no sigui necessari.
Recordem que l’esport és l’art de competir respectant els rivals i les normes, lo altre és la guerra.
Així doncs: Respectem l’esperit esportiu, respectem els rivals i respectem els àrbitres.
Els qui així no es comportin, no tindran lloc en el nostre club.
Salut i seny