Translate

dilluns, 18 de maig del 2009

ACORD SOBRE LA ESCOLA DE FUTBOL

Dijous de la setmana passada vam tenir una reunió amb la Regidora d’Esports, Mirma Matas, i la Directora del Patronat Municipal d’Esports d’Esparreguera, na Sílvia Sentanera, en la que es van tractar diversos temes.
El primer que us volem participar és el que fa referència a la Escola de Futbol del Patronat.
Des de la propera temporada 2009-2010, això és, des del proper setembre, el Centre es farà càrrec de la gestió i direcció de la Escola de Futbol.
El Patronat continuarà tenint la titularitat de l’activitat i determinarà els estàndards bàsics de la nostra col·laboració. També transferirà al clubs els fons econòmics corresponents a la subvenció dels desplaçaments d’aquestes categories (Prebenjamí i Benjamí).
Per la nostra part ens encarregarem de tot el funcionament ordinari, tant administratiu com esportiu, així, igual que ens haurem d’encarregar de la facturació de rebuts i cobrament de la morositat, decidirem la política esportiva, determinarem els objectius i la metodologia de treball, tot sotmès al Coordinador General del Club i al Directiu Delegat dels equips de l'Escola de Futbol.
Aquest canvi no ha de suposar cap dificultat pels nois/noies que ara estaven en equips gestionats des del Patronat, ni en els pares i mares, ja que en termes generals continuaran aplicant-se els mateixos criteris. Tampoc no ho ha de significar pel Coordinador del Patronat i els seus Auxiliars, ja que aquests s’incorporen amb les mateixes funcions al club, integrant-se absolutament en la estructura del Centre.
Altres temes van girar sobre la dignificació dels vestidors del Municipal i sobre la reforma de la Zona Esportiva, però això serà un altra dia, que encara està molt verd, ni tant sols embastat.
Salut i integració