Translate

dimarts, 5 de gener del 2010

NOU SERVEI DEL CENTRE AL BLOC

PISSARRA D’OFERIMENTS. Aquest és el nom de l’apartat que trobareu en el marge esquerre del bloc, quasi bé avall del tot, amb el que pretenem ajudar-vos.
Es tracta d’una eina que pretén posar a disposició dels associats del Centre la possibilitat de fer publicitat -gratuïtament- de la vostra activitat professional, oferiment de serveis, propostes de permuta de bens i/o demanda de compra o venda.
El procediment és molt senzill. Només cal que envieu un correu-e a l’adreça
http://www.ceesparreguera@hotmail.com/ fent constar:
- Nom o raó social (la identificació ha de ser comprovable)
- Descripció de l'Activitat que s'ofereix, proposta o demanda que es realitza.
- Número de telèfon de contacte
- Adreça de Correu electrònic (si es disposa)
- Nom i cognoms del jugador del Centre del qui sigueu parents i de la plantilla a la que pertany (IMPRESCINDIBLE)
Una vegada fetes les comprovacions, es penjaran les dades en la “Pissarra d’Oferiments” i, a partir d’aquí, ja us posareu en contacte entre vosaltres.
Aconseguit el vostre objectiu envieu un altre correu-e demanant que us desactivin la vostra proposta, oferiment o demanda.
Queda clar que el Centre no assumeix cap responsabilitat derivada dels negocis que concerteu entre les parts i que només, únicament i exclusiva, facilitem un espai per a que pugueu creuar els vostres interessos.
La idea és que puguem beneficiar-nos tots de pertànyer a un col·lectiu, com és el Centre, del que formen part professionals de tots els camps i en el que a les famílies se’ls presenten diversitat de situacions, de manera que entre tots ens puguem ajudar. Des de serveis professionals de manteniment o reparació, passant per la cessió de llibres de text escolar, a canviar una bicicleta per un descodificador de TDT, qualsevol cosa que us pugui ser d'interés.
No es tracta de tornar a la economia de barata ("trueque"), però sí que es tracta d'aprofitar les nostres possibilitats d'interacció.
Com és evident, només podrem publicitar aquelles notes que ens facins arribar pares, mares, fills i germans/germanes de jugadors del nostre club, per lo que cal que us abstingueu de demanar d'utilitzar aquest servei si el grau de parentiu és més llunyà del exposat i, encara més, si no pertanyeu al Centre.
El primer oferiment que consta en la “Pissarra d’Oferiments” només ho és a tall d’exemple i és purament fictici.
Salut i economia.