Translate

dimarts, 5 de gener del 2010

TORNANT A LA NORMALITAT

Comentàvem, en un punt anterior del bloc, que l’assistència a entrenaments durant les vacances d’hivern no estava anant del tot bé. Doncs la segona i tercera setmana ha estat pitjor.
Llevat dels més petits, que han entrenat pels matins amb força assistència, la resta ha estat de decepció (incloses les noies).
La primera, la nostra: En un equip s’han suspès algunes sessions per decisió unilateral dels entrenadors. Això ha estat culpa nostra perquè la estructura esportiva s’hauria d’haver assabentat a temps i no permetre-ho. Encara que aquesta situació ha estat molt concreta en prenem nota per a que no es torni a produir i per a que, en el futur, es respectin els calendaris d’activitat, assisteixin els que assisteixin (el baix nombre d’assistència a entreno no justifica mai la suspensió de l’activitat).
La segona: Ens veiem en la obligació d’insistir-hi en tot lo dit anteriorment respecte del compromís d’assistència a entrenaments i partits (sí, als partits de fora de casa també s’ha de venir) en el moment d’inscriure’s en el club.
Corol·lari: Mentre que la formiga (clubs contraris), en la seva majoria, va treballar durant les vacances, la cigala (altres clubs entre els que ens incloem), van descansar fugint dels fred i la foscor.
Predicció: Tardarem entre quatre i sis setmanes en posar-nos novament al nivell que ens permeti competir. Especialment difícil serà en els equips que disputen competició en la primera divisió de la seva categoria. Especialment dur serà en aquells equips que els hi costava més que a d’altres seguir el ritme de la competició, ja que ara ens costarà una mica més, encara.
La foto correspon a l’Infantil “A”, que el cap de setmana passat (2/1/2010) va disputar un amistós de preparació contra el Sant Andreu de la Barca. Van perdre 1-3 però estem segurs que reprendran la competició al ritme que els hi és exigible perquè han matinat en la preparació.
Salut i ja veureu...(com ens costarà eliminar neules i torrons!)