Translate

dimarts, 5 de gener del 2010

RIFA EXTRAORDINÀRIA DE REIS 2010

S’ha acabat el temps per vendre números de la rifa extraordinària de Reis.
La rifa, aprovada per l’Assemblea Generals del Centre com a mesura per reduir el diferencial negatiu previst en el pressupost (conseqüència de la retallada de subvenció municipal) a anat bé.
No ha estat un èxit aclaparador però servir per cobrir el diferencial que abans hem esmentat. No arribarem als 6.000 € (ens quedarem en uns 5.000 € nets) però col·labora eficaçment en reduir al mínim el dèficit inicial.
Des del Consell Directiu del Centre volem agrair-vos a tots l’esforç que heu realitzat per col·locar els números de la rifa en una època que no és propicia per vendre res. Gràcies als que heu decidit de quedar-vos els números que us vam assignar, gràcies a aquells que heu venut més dels que us corresponien, gràcies també a aquells que no heu pogut vendre’ls tots però que us heu esforçat en vendre el màxim possible per tal de col·laborar amb el club. Mercès a tots els que heu participat.
Evidentment, a aquells que no han volgut ajudar, aquells que ni tant sols ho han intentat, aquells que van tornar els números en el mateix moment en el que se’ls van donar, no els hi podem donar les gràcies, però els convidem a continuar formant part d’un club en el que la majoria participa en els bons moments i en els no tant bons.
Des del convenciment de que la solidaritat s’encomana (més tard o més d’hora) us desitgem sort en el sorteig d'avui tot i agraint-vos l’esforç.
Salut i esforç comú.