Translate

dimecres, 24 de novembre del 2010

AIXÒ ÉS

Hola, sóc en Rafa, l'entrenador del benjamí C.
Aquesta setmana els nois han guanyat, ja se que no és la final de la champions però son uns nois que porten dues temporades amb aquesta, i que a l'hora dels ressultats a la competició no havien trobat encara recompensa i es per això que s'ho mereixen, a més sempre fidels al joc col.lectiu i l'ideal d'equip (club) al davant, ens ha portat aquesta al.legria (ha estat la meva grossa de nadal). Salutacions
Aquest és el correu-e que ens ha enviat en Rafa. Expressa perfectament tot allò que defensem i que venim postulant. Treball, cohessió de grup, ambició de millora i responsables compromesos.
Podria ser que la següent victòria es faci esperar una mica en arribar (o no) però el que està ben clar és que el futur d’aquest grup estarà ple de victòries perquè els fonaments que venen posant des de fa dos anys els farà grans (ja ho estan començant a ser encara que ells, de moment, no se'n adonin).
El treball acaba triomfant sempre, només és qüestió de perseverança i tranquilitat. No es tracta de guanyar ara per ser mediocres en el futur sinó de saber-se sacrificar ara per poder crèixer fins al límit.
Salut, Enhorabona i continuem!