Translate

dilluns, 22 de novembre del 2010

FUTBOL FORMATIU

Tant aberrant és que expulsin a un prebenjamí (6 anys) amb targeta vermella directa perquè al entrabancar-se en un carrera amb un jugador de l’altre equip cau i arrossega al seu contrincant, com que l’entrenador d’un equip de prebenjamins (també) ordeni al seus muntar una doble línia davant l’àrea quan treu el porter (per aprofitar la mínima potència de desplaçament de pilota), per tallar la sortida, xutar i xutar, sense més.
Ambdues coses les hem vist aquest cap de setmana i cap de les dues ens ha agradat. Cap de les dues aportava res a l’ensenyament i cap profit podran treure els nois.
Per això volem felicitar els entrenadors/es i jugadors/es dels equips als que més els hi costa obtenir resultats però que insisteixen en el treball, dia a dia, per aconseguir una millora sostinguda en el temps i més estable.
Aquesta setmana ha estat la gent del Prebenjamí “B”, del Prebenjamí “C” i de l’Aleví “D” els que s’han distingit per l’actitud i la confiança en el treball continuat, més enllà de que el resultat aquesta setmana hagi estat viciat.
D’aquí un temps, quan hagin crescut, aquells que ahir només van cercar la victòria, fins i tot renunciant a tota tasca formativa, seran incapaços de jugar a no res perquè hauran perdut el factor força i mai no hauran assolit l’element qualitat.
Que vagin fent. Nosaltres a lo nostre, poc a poc però segur.
Salut i feina