Translate

dijous, 12 de gener del 2012

CELEBRADA L’ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA DEL CLUB

Ahir al vespre a Can Pasqual, tal i com estava previst, a les 20.00 hores en segona convocatòria, es va celebrar l’Assemblea General Ordinària de socis del CE. Esparreguera.
Va ser una reunió amb assistència d’una mica més de 20 associats i de caràcter purament tècnic en el que es van anar repassant els punts de l’Ordre del Dia.
Van ser aprovats tots els punts, tant la Memòria Econòmica, la Liquidació de Comptes i la Memòria d'Activitats, com el Pressupost presentat per a l’exercici 2012.
L’Assemblea va ser força participativa en les qüestions de caràcter econòmic (sobretot va haver gran interès per conèixer dades sobre la morositat i les mesures que utilitza el Consell Directiu per a combatre-les) i, especialment, en qüestions relacionades amb els aspectes més purament esportius.
En finalitzar l’acte, el President del club, l’Alfons Puche, va aprofitar per acomiadar-se de l’Assemblea donat que no es presenta a la reelecció, ni formarà part del nou Consell Directiu que pugui sorgir de l’actual període electoral.
Salut i Transparència