Translate

dijous, 5 de gener del 2012

CONVOCADES ELECCIONS A PRESIDÈNCIA

El Consell Directiu del CE. Esparreguera, en la darrera reunió del passat mes de desembre de 2011, amb motiu de la finalització del mandat pel que van ser escollits l’any 2008 i en compliment de la normativa legal, va ACORDAR:
Convocar Eleccions a la Presidència i renovació total de la Junta Directiva del Centre d’Esports Esparreguera per al proper dia onze de febrer de 2012.
Lloc i horari:
En el cas que el nombre de candidatures presentades fessin necessària la votació electoral, aquesta es celebrarà en les dependències que s’habilitin al camp municipal de futbol d’Esparreguera entre les 10.00 hores i les 20.00 hores del dia establert per a les eleccions -11/02/2012-(art. 14 dels Estatuts).
Els electors hauran d’acreditar la seva identitat mitjançant DNI., Carnet de Conduir i/o Passaport.
Procediment Electoral:
Els membres de la Junta Directiva i el President s’han de proveir mitjançant sufragi lliure, directe, igual i secret entre els socis amb dret a vot (art. 11 dels Estatuts).
Son electors i elegibles els socis numeraris (art. 6.1 dels Estatuts) amb les condicions següents: ser majors d’edat i no tenir suspesa la condició de soci en el moment de la convocatòria (art. 12 dels Estatuts).
Constitueixen el cens electoral tots els socis que, acomplint les condicions del paràgraf anterior, tinguin vigent el preceptiu carnet de soci (art. 17 dels Estatuts).
Els socis menors d’edat podran exercir el dret a vot representats pel seu pare, mare, o tutor legal, sempre que estiguin al corrent de pagament de les quotes establertes. Els socis menors d’edat i els seus pares, mares, o tutors legals (que no siguin socis numeraris) no poden ser elegibles (art. 6 dels Estatuts).
Els cens electoral estarà exposat en el local social del club del camp municipal de futbol d’ Esparreguera des de les 20.00 hores del vint-i-tres de gener de 2012 i fins a les 20.00 hores del dia onze de febrer de 2012 (art. 17 dels Estatuts).
Les candidatures hauran de presentar-se en la seu de la Junta Electoral, Av. Mil·lenari s/n (local social del camp municipal de futbol) abans de les 18.00 hores del dia onze de gener de 2011 (art. 17 dels Estatuts).
Les candidatures que resultin acceptades per haver acomplert tots els requisits, seran declarades vàlides. Aquest acte es realitzarà abans de les 20.00 hores del dia vint de gener de 2012.
La convocatòria d’eleccions ha sigut comunicada a la Federació Catalana de Futbol, en compliment d’allò que disposa l’article 16 dels Estatuts del CE. Esparreguera.

Per la Junta Directiva
Alfonso Puche Amigues
President del CE. Esparreguera
Esparreguera, 5 de gener de 2012.