Translate

dilluns, 30 de gener del 2012

SÈNIOR. PARTIT SUSPÈS

Encara no sabem què va passar i perquè l’àrbitre (Jesús Sayago Jiménez) va tardar més de dues hores en fer l’acta d’un partit que, en principi, semblava que havia donat per acabat.

Posteriorment sembla que va declarar-lo suspès i que, el partit, no finalitzarà fins que no s’hagin jugar uns dos minuts de temps afegit i que s’haurà de reprendre amb llançament lliure directe des del punt de penal a favor del S. Esteve Sesrovires At.

Per acabar d’adobar-ho no tenim accés a l’acta electrònica, de manera que no podrem saber res fins que a la FCF. no li vingui de gust.

Com sempre els clubs estem a les mans d’alguns àrbitres incapaços i poc qualificats, així que, llevat de sorpresa, el rival d’aquesta setmana haurà de tornar per llançar un penal i acabar el partit.

D’ Altra banda i com que ja estem acostumats, ara ens esperem qualsevol barbaritat per part de l’àrbitre a l'hora de redactar l'acta.

Coneguda l’afició literària que alguns d’ells tenen, l’acta pot ser una versió actualitzada del llibre de terror que va escriure fa unes temporades un infaust àrbitre de la delegació del Vallès.

Tot això dit com a opinió.

Salut i al temps...(a veure si ens equivoquem)