Translate

diumenge, 28 de juliol del 2013

TORNEIG D’ESTIU DE F-7 FEMENÍ. DISPUTADES LES FINALS "A" i "B". CLASSIFICACIÓ DEFINITIVA.



Divendres passat, al capvespre, com a prèvia de les finals del torneig masculí, es van disputar en el municipal d’Esparreguera les finals del torneig femení.
I va saltar la sorpresa..., encara que relativa.
En la Final “A” les coses van anar com s’esperava i es va arribar al darrer partit del triangular amb “Las Chicas de Toni” fora del combat per a les dues primeres posicions.
Tecnitoldo (fortíssim en la fase de classificació i màxim candidat a la victòria final) s’enfrontava a Espartanes (també candidat des del començament i que anava fent un torneig en progressió ascendent).
En l’enfrontament de la fase de classificació Tecnitoldo va poder amb Espartanes, encara que no massa sobradament, amb Espartanes intentant plantar cara. Tot era possible.
El partit semblava decantar-se per la banda de Tecnitoldo mercès a la gran qualitat tècnica de les seves jugadores (però que van sortir pensant que marcat el primer gol els següents anirien caient per sí mateixos) fins que Espartanes va aconseguir igualar el marcador (1-1) fent servir un fotbol més de conjunt que les seves rivals, més treballat i amb més sacrifici físic i tàctic.
Amb aquest resultat es va arribar al final del temps de joc i va es va menester del llançament de penals. Una tanda, no va caldre més. Espartanes marcant els seus tres llançaments s’imposava a Tecnitoldo que només va encertar un de la seva tanda (el segon).
Bon partit, amb nivell i emoció fins el final. Qui ho diu que el futbol femení no pot fer viure les mateixes emocions que el masculí?
En definitiva, bon torneig, en el que el format ha agradat, amb bons partits i emoció tant en fase de classificació com a la fase final.
Esperem que el Torneig Femení es consolidi amb un nou creixement d’equips participants en la propera edició del 2014 (que ara sembla molt lluny, però amb la que ens trobarem sobtadament, perquè el temps passa que és una barbaritat...)
Salut i Vacances.