Translate

dimecres, 17 de juliol del 2013

TORNEIG D’ESTIU DE F-7 FEMENÍ. PRIMERS PARTITS

Ahir a la tarda va començar el Torneig d’Estiu de F-7 Femení amb la disputa dels primers encontres. Com  sabeu (ja s’ha explicat en articles anteriors) en la edició d’enguany són sis els equips que hi participen en un torneig que es disputa en dues fases: Fase de classificació (sistema tots contra tots a una volta) i Fase Final (Final “A” que disputaran en modalitat triangular el 1r., el 2n. i el 3r. classificats de la fase de classificació i Final “B” que disputaran en modalitat triangular el 4rt., el 5è. i el 6è. classificats de la fase de classificació).
Us annexo quadrant del torneig amb els resultats produïts ahir per a general coneixement, en especial dels equips que hi participen.
Veureu que “Tecnitoldo” va disputar dos partits (que va guanyar amb suficiència). Això és degut a que es va avançar el partit que haurien de disputar el dia 18/07 contra Olesa amb motiu d’un compromís que coincidia amb el partit.
Parlant de “Tecnitoldo”, anoteu aquest equip com un dels ferms candidats a guanyar el torneig (sinó el que més). Estic absolutament segur que jugaran la final “A” per guanyar-la.
Avui segona jornada del torneig amb els enfrontaments Sisters Crew (Esparraka Girls) - Olesa i Espartanes - Mix Mixta, o el que és el mateix: les nostres noies contra les de l’Olesa i les del futbol sala d’Esparreguera contra les noies de l’Abrera. Tot a partir de les 19:00 hores.
Salut i Torneig Femení.

http://ves.cat/hhPC