Translate

dilluns, 5 de maig del 2014

SORT DIVERSA.

Aquest cap de setmana ha hagut de tot una mica, veiem alguns dels equips que més es juguen:
Sènior “A”: Derrota al municipal front  el Pallejà CF. (2-3) i es deixa (quasi) tota  opció de lluitar per la promoció (l’ascens directe és inabastable ja que el tenim a 8 punts), doncs darrera del líder -S. Andreu de la Barca Agrupació- tenim 4 equips més (Martorell CF. 58 punts, PR. S. Feliu de Llobregat. 58 punts, Vallirana CF. 57 punts i Molins de Rei CF. 55 punts -nosaltres amb 52 punts-) que ens precedeixen i avantatgen en la lluita per la segona posició de la classificació, que dóna dret a disputar la promoció d’ascens.
En realitat no ha estat una mala temporada, però l’acabarem amb sensació de fracàs, generada en gran mesura per haver posat el llindar de les expectatives en assolir l’ascens quan, penso, aquesta havia de ser una temporada de transició per consolidar la categoria aconseguida l’any passat.
Juvenil: Brutal el que estan fent aquests xavals! Dissabte al municipal, en un partit que no vaig poder veure per motius laborals, es van imposar (2-0) al líder Vallirana CF. Aquesta victòria els consolida com a 2n. classificat 6 punts per davant de Molins de Rei CF. i 4 per darrera del líder, tots amb 21 partits disputats. El calendari és més beneficiós per a ells que no pas per a nosaltres. Però el resultat d’aquesta setmana pot tenir efectes en la moral; caldrà veure com els afecta i si els pot provocar la pèrdua d’algun partit no previst. Res està tancat, encara que previsiblement acabarem en les mateixes posicions que ocupem ara mateix, i per això lluitaran fins al final, sense oblidar que es pot pujar com a millor segon classificat (segons vacants).
Infantil “A”: Es van imposar, també al municipal, al Corbera CF (3-4) en un partit que va estar viu fins el final. Amb una mica de patiment el nois van sumar tres punts que, sinó de forma matemàtica sí de manera virtual, els salva del descens. De tota manera no es poden relaxar i faríem bé en no creure això d’estar salvats, doncs són 5 punts els que ens separen de la posició de descens quan encara queden 12 per disputar. Així que aquesta setmana hem d’anar a Olesa a guanyar l’EFO-87 a casa seva i assegurar el tret, que no em voldria veure abocat a jugar-nos-ho tot en la darrera jornada contra l’Almeda CD. -rival directe-.
Aleví “A”: La victòria -àmplia, per 1 a 8- a camp de l’ Igualada CF. ens posa en la tercera posició desbancant al propi Igualada CF. i amb alguna possibilitat -encara que menor- d’assaltar la 2a. posició  en cas que el Martorell AE. es despisti, cosa que li podria passar aquesta setmana a casa de la EFO-87 o dintre de tres jornades front S. Andreu Agrupació. Que no decaigui.
Salut i encara una mica més!