Translate

dilluns, 23 de març del 2009

PRIMER OBJECTIU ASSOLIT

Després de la combinació de resultats del cap de setmana passat, podem dir que el nostre equip FEMENÍ, CATEGORIA INFANTIL/ALEVÍ, 1ª DIVISIÓ, ha assolit la permanència en la categoria a manca d’una jornada pel final del campionat. Felicitats noies!!.
Ara toca començar a preparar l’equip per a la propera temporada, passar a l’equip juvenil/cadet a les que acompleixen l’edat enguany i avançar feina.
L’Aleví va tornar a guanyar, de manera que esperem que no passin gaires setmanes abans que puguem dir d’aquest equip el que ja hem pogut dir de les noies petites.
L’Infantil “A”, per fi, va sumar tres punts que ens permeten seguir somiant amb salvar la categoria. Va ser agònic. A manca de pocs minuts pel final anàvem perdent 1-2 un partit que només mereixien guanyar els nostres.
Van donar la cara, com els hi ensenyen. Van lluitar sense desmai, confiant en les seves possibilitats, com toca. Van marcar el gol de l’empat. I, quasi sobre el xiulet final, un altre: Victòria!!
Agònic, si, però també premonitori?
Encara no s’ha acabat aquesta festa i aquests nois ballaran fins al final.
Que ningú no ens doni per acabats.
Dels partits de les altres categories teniu la informació al vostre abast fent “clic” a l’enllaç de cadascun dels equips, en l’apartat “Resultats i Classificacions” del nostre bloc.

Salut i empenta!!