Translate

dilluns, 16 de març del 2009

EL CAP DE SETMANA HA PASSAT

Aquest cap de setmana passat hem vist com es conformen les opcions dels diferents equip del club.
L’Aleví s’aferra a la 1ª divisió amb una victòria davant del San Mauro UD.
L’Equip femení Infantil-Aleví incrementa les seves opcions de continuar en la 1ª divisió en aconseguir un empat davant de l’At. Vilafranca.
El Cadet “A” va aconseguir una nova victòria (a domicili) que el referma al capdavant de la classificació del seu grup.
L’Equip Sènior va aconseguir una nova victòria (aquesta setmana va caure el Sallent UE.) i ja son cinc les jornades consecutives sense conèixer la derrota, per lo que milloren les expectatives de salvar la categoria.
També van sumar victòria els equips Benjamí i Infantil "B" (en ambdós casos per golejada), no així el Femení Juvenil-Cadet i l’infantil “A”, que van perdre (La permanència de l’Infantil “A” a 1ª divisió es complica cada setmana més, però com ja hem dit, s’intentarà mentre quedin possibilitats matemàtiques).
El nostre equip de categoria Juvenil no es va presentar a jugar el partit contra el Corbera CF. per manca de jugadors. Aquesta setmana intentarem apedaçar aquest equip fins a final de temporada, l’encarregat de treballar la situació és el directiu Sr. Pedro P. Casares.
Salut i sort (que l’esforç ja el posen)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Me dirijo a las personas responsables del CE ESPARRAGUERA:
Como padre que soy de una niña del equipo femenino infantil, me duele escuchar detrás de la puerta, y sentir que mi hija llora por la injusta medida que ha tomado la dirección de este club.
ES EL CUENTO DE NUNCA JAMÁS
Mi hija, una niña apasionada por el futbol, después de estar un año jugando en otro club donde faltaba coordinación, preocupación y apoyo al equipo femenino. Por lo que un buen día, nos presentamos en el CE Esparraguera, para que mi hija volveria a jugar a futbol, y nos acogieron con los brazos abiertos, con ilusión y con cariño, por lo que decidimos que mi hija jugara en este club.
Pero hoy ya esta ilusión ha desaparecido, me remito a los hechos ocurridos y la sanción emitida, a mi hija, por parte del Club, al ser sustituida del brazalete de capitana, y alegar que una capitana no debe comporsarse asi.
Creo que como padre que soy, me resulta patetica la situación que habéis creado, siendo lametable que sancionéis a una niña que lo único que ha hecho es ayudar a sus compañeras, al equipo, a ser amable y educada, ¿y por eso consideráis que no debe llevar el brazalete?
Si las sanciones hubiesen puesto en su momento, esto no hubiera ocurrido (ahora a una se le da una oportunidad y a la otra se le sanciona).
PUEDEN SER PALABRAS MUY DURAS, PERO LAS MEDIDAS QUE TENIAS QUE HABER PUESTO VOSOTROS TUVO QUE TOMARLAS ELLA.
Me he dirijo a través del blog, porque considero que como padre que soy debia haber sido informado directamente por los responsables del club y no indirectamente a través de mi hija.

Atentamente,
J. Alarcon
Padre de Jasmina

No es el hecho de que tenga que ceder el brazalete a una compañera, sino lo mal que se siente por esta decisión.