Translate

dimecres, 25 de març del 2009

RELLEU EN L’EQUIP JUVENIL

Avui dimecres es fa càrrec de l’equip juvenil en Xavier Abellán, vell conegut dels esparreguerins ja que ha estat entrenador en equips de futbol base a casa nostra, així com del primer equip.
Ve a fer-nos un favor, a intentar aprofitar tot lo que es pugui aprofitar d’aquí a final de temporada i a confeccionar la llista de descartats pel proper exercici.
Li hem encarregat aquesta tasca a algú que ve de fora amb el cap “net” i que no estarà presionat per les turbulències constants d’aquest any.
I li donem les gràcies per ajudar-nos en aquesta situació quan CAP entrenador de la comarca ha volgut fer-se’n càrrec d’aquest grup.
Així alliberem a l'Àlex Alemán del suplici de continuar gestionant un grup en el que no hi creu i que no li ha demostrat cap respecte. Ni a l’Àlex Alemán, ni als adversaris, ni als àrbitres, ni al Consell Directiu i, de vegades, ni entre ells se’l han demostrat.
Àlex gràcies pels teus esforços, estèrils però generosos. Ningú no podrà dir que no ho vas intentar tot, quan per a algú sigui massa tard, quan es lamenti de la seva situació, aquest ningú no podrà trobar més responsable que la seva pròpia persona.
Ara encetem una nova etapa, curta i definitiva, en la que aquells que vulguin guanyar-se un lloc en el futur juvenil no han de fer una altra cosa que entrenar, ser disciplinats, companys i responsables (Ja no demanem ni que siguin bons futbolistes).
Només queden onze, s’han quedat vuit pel camí durant els darrers dos anys, però que consti, no se’ns han perdut, s’han extraviat a consciència.
Els que hi quedeu, sis us plau, no llanceu per la borda la última de les últimes oportunitats.
Salut i ànims!!