Translate

dimarts, 24 de març del 2009

NOVETAT EN EL BLOC

Com sigui que aquells jugadors, pares i mares que vau obtenir els calendaris a començament de temporada ara aneu més perduts que un pop en un garatge, hem decidit oferir-vos un sistema per a que pugueu disposar de la informació el més actualitzada possible.
I és que, com sabeu, els tràmits per a canviar els horaris es poden fer per la intranet federativa, la qual cosa ha facilitat molt la tramitació i, per tant, ha disparat aquesta mena d’incidències.
Doncs bé:
A) En l’apartat “Calendari Setmanal” trobareu la graella actualitzada (a partir dels dimarts) de tots els partits que disputi el “Centre” el següent cap de setmana.
B) En l’apartat “Calendaris i Horaris” hem introduït un enllaç nou que, fent clic al damunt de l’equip que hi vulgueu consultar, us portarà a la pàgina de la web federativa on, des de la matinada dels dilluns, consten les dades actualitzades dels partits de cada setmana .
El horaris i camps que hi constin en la pàgina que visiteu son els bons de debò però, compte! penseu que per acord dels dos clubs es poden modificar horaris i camps fins a migdia dels dijous, per tant, si voleu estar absolutament segurs de les dades, cal confirmar-les els dijous a la tarda, encara que, com a norma general, allò que hi consti el dilluns ja cal donar-lo com a força segur.
Salut i millores