Translate

dilluns, 1 de juny del 2009

CONCURS DE RELATS CURTS DEL CE. ESPARREGUERA “ALFA GUTIÉRREZ ACHE”

Amb una setmana de retard, entre d’altres coses per l’ampliació del termini de presentació de treballs que es va aprovar en el seu dia, s’ha produït la esperada resolució del jurat del concurs de relats curts del CE. Esparreguera “Alfa Gutiérrez Ache”.
Us adjuntem l’enllaç per tal que, fent-ne clic al damunt, pugueu accedir a la classificació per categories i així conèixer els premis que s’han obtingut.

CURIOSITATS.
Han participat 35 relats, això és un 30 % de total de jugadors i jugadores del club.
Les categories amb més participació han estat la de Benjamins i la d’Aleví-Infantil, segurament degut a l’efecte tutela i motivació per part dels entrenadors, delegats i familiars.
La que menys, amb zero treballs presentats, la categoria Cadet-Juvenil, segurament per tot lo contrari que els d’abans.
Dels 35 treballs, 30 s’han presentat impresos en impressora domèstica i treballats amb WORD o similar, 3 han estat presentats escrits a mà, un d’ells a llapis i només 9 dels treballs s’han presentat escrits en català, tota la resta en castellà i cap és bilingüe.
El lliurament de diplomes i premis es durà a terme el dissabte 20 de juny, durant la festa de comiat de temporada, que es farà al camp municipal de futbol d’Esparreguera i que tenim previst que comenci al voltant de les 19.00 hores.
Salut i lletres