Translate

divendres, 5 de juny del 2009

GRAELLA D'HORARIS D'ENTRENAMENT

Com haureu pogut comprovar, ja hem penjat els horaris d’entrenament per a la temporada 2009-2010 (marge esquerre “Horaris Entrenament 2009-2010").
Els horaris inclouen els equips de la “Escola de Futbol” del Patronat d’Esports els quals, com sabeu, a partir d’ara, s’integren en la estructura del club.
S’ha procurat que els equips entrenin en els mateixos dies i horaris que ja ho venien fent, llevat d’aquells que siguin de nova creació, per donar certa estabilitat a la organització diària familiar.
Queda pendent publicar els horaris d’entrenament específic de porters ja que encara manca la confirmació de disponibilitat dels entrenadors de porters. Malgrat això, us podem dir que els porters entrenaran en els mateixos dies i en el mateix horari que ho faci el seu equip.
D’Aquesta manera evitem que els porters hagin de realitzar tres entrenaments setmanals o que hagin de modificar els horaris d’entrenament segons es tracti d’entrenament de grup o específic, així, els porters realitzaran una sessió setmanal específica per a porters i l’altra ordinària amb el seu equip.
Els entrenaments específics per a porters son d’assistència obligatòria per a aquests jugadors i només seran dispensables per causa justificada o autorització del Coordinador General. En cap cas podran ser dispensats pels entrenadors d’equip.
Tant d’hora com ho tinguem confirmat, afegirem a la graella els horaris de porters.
Salut i organització.