Translate

dilluns, 22 de juny del 2009

EL CE. ESPARREGUERA EN LA FINAL DE COPA FEMENINA












Abans d’ahir, diumenge 21 de juny de 2009, es va jugar la final de la Copa de Sa Majestat la Reina (d’Espanya és clar) a Saragossa. S’enfrontaven el PRAÍNSA ZARAGOZA i el RCD. ESPANYOL.
Com sigui que entre les nostres noies i les del RCD. Espanyol s’ha generat un important grau de relació arrel de la realització del Clínic de Futbol Femení que vam organitzar el passat mes d’abril, va sorgir la possibilitat que ens desplacéssim a Saragossa a donar-les suport en la final.
Un nou acord amb el RCD. Espanyol va permetre que, per 20 € per persona, un autocar ens recollís a les 7.30 del matí de diumenge en la esplanada de “La Passió” (ara plaça de la sardana i/o de la zona blava), ens traslladessin a “La Romareda”, partit (entrada inclosa) i retorn.
Total, una trentena d’esparreguerins i esparreguerines, tots i totes vinculats/des al “Centre”, van fer acte de presència a la Romareda per donar suport a l’equip català que disputava la final de la copa.
Ens ho vam passar molt bé. L’Espanyol es va proclamar campió de la Copa de la Reina en guanyar per 1-5 (quatre de l’Adriana -quin tros de jugadora!- i un de la Sílvia) i en recollir el trofeu a la llotja l’Adriana, la Vero i la Cristina van dedicar la victòria a la gent d’Esparreguera. L’Entrenador Diego Morata ens donava les gràcies pel suport prestat.
Vam aprofitar per a que es notés la nostra procedència, així, les nostre noies anaven vestides amb l’antiga samarreta suplent del sènior (la blanca i blava amb la silueta de la muntanya de Montserrat amb el "CE. Esparreguera" a les espatlles).
D’Altra banda un parell de voluntaris van estendre una senyera blanc i blava, a la part més alta de “La Romareda”, en el sector que ocupàvem dins del reservat per a la l'afecció de l'Espanyol, amb la llegenda “ESPARREGUERA”.
Salut i Vivències.