Translate

dilluns, 1 de juny del 2009

ÈXIT DE LA MINIGRADA d’ ESPARREGUERA

Ahir era el dia, la hora: a les cinc, el partit: RCD. Espanyol – Màlaga CF.
Una hora abans de l’ inici del partit cinc autocars cinc, que havien sortit de la explanada de La Passió (actualment plaça de la sardana) feien la seva arribada a l’ Estadi Olímpic “Lluís Companys”.
275 esparreguerins, tots vinculats al Centre d’Esports, des encotxaven justament davant del pebeter olímpic (veieu-nos a la foto. És llunyana, però és que sinó no sortíem tots).
La tarda, assolellada, volia col·laborar amb la festa; el partit, encara que intranscendent, va resultar entretingut i amb hat-trick de l’Au Fènix Raül Tamudo.
L’ ambient festiu de la graderia convidava a participar de l’alegria d’ haver salvat la categoria amb 90 minuts d’avantatge i de marxar de l’olímpic per, ara sí, anar a la nova casa blanc i blava a Cornellà - El Prat.
Ens ho vam passar molt bé, els nois i les noies van gaudir del partit, de l’ambient i, fins i tot, del viatge. El comportament dels nostres va ser exemplar.
Encara no ho saben, però dins d’un temps podran dir “jo vaig ser-hi al darrer partit”. Esperem que algun dia l’Espanyol ens pugui convidar novament, aquest cop a Cornellà - El Prat.
Agraïments al RCD. Espanyol per la seva gentilesa al convidar-nos.

Per cert, una mica de publicitat:

"Es Lloga Estadi".
Informació: Ajuntament de Barcelona i B:SM.

Salut i fins a una altra.