Translate

dimarts, 1 de desembre del 2009

DIADA DE PRESENTACIÓ 2009


Degut a la manca de dates disponibles sobre els compromisos de competició, hem decidit celebrar la PRESENTACIÓ DEL CE. ESPARREGUERA.
Sabem que resulta un tant precipitat però no hem pogut decidir fins tenir tancats el calendari d’aquells equips que jugaran amistosos contra tercer i algun canvi d’horari de partit de competició.
Serà un dia especial, amb la presentació de tots els nois i noies que formen part del club feta un per un, per plantilles. Es jugaran partits i hi haurà (durant el matí) barbacoa a preus populars per a tothom.
Prepareu les vostre càmeres de fer fotografies i aprofiteu el dia.
La previsió meteorològica pel dimarts 8 de desembre (encara que queda una mica lluny) és, en principi, de dia assolellat amb temperatures al voltant dels 15/16 graus i risc de pluja baix.
Acompanyeu-nos en la diada de presentació. Serà agradable.
Fent clic al damunt de la imatge de la dreta accedireu als horaris previstos per a la diada.
Salut i festa

2 comentaris:

pere ha dit...

Hola,

Nosotros no pudimos asistir, menos mal, según me han comentado el final de fiesta fue estupendo, los entrenadores del prebenjamin A y el del B y parte de los padres pegándose y trinándose las camisetas de sus hijos a la cara, mientras los niños contemplaban a sus padres dándose de hostias y sus madres intentando entrar al vestuario a sacar a sus niños llorando y gritando, que pararan, que bonita educación que le estamos dando a nuestros hijos.

Además también me han dicho que comentaban que los del A eran una mierda y que no valían, aparte de estar todo el partido menospreciando al equipo contarario, acción que me parece una falta de respeto brutal hacia el equipo rival y mas si es de tu propio club y un amistoso en un acto como una presentación de los equipos de Fútbol de Esparreguera, eso son la clase de personas / entrenadores que demuestran ser, gran educación le estáis dando a nuestros hijos.

Espero que el Presidente del club demuestre ser un poquito mas persona que esta gente y tome medidas inmediatas en el asunto o llamare a un amigo redactor del Diari Regio 7 y le comentare el triste incidente, aparte de enviar un e-mail informando de todo lo ocurrido a la Federacio Catalana de Futbol.


Pere Laguna

Alfons Puche Amigues ha dit...

No estem satisfets de que un pare intentés agredir a un entrenador.
L'Entrenador en qüestió podria haver moderat les celebracions per la victòria, d'això tampoc no estem satisfets, però només van ser això: celebracions exagerades que algú es va prendre malament. Ja hem parlat internament d'aquest assumpte i si no prenem accions contra el pare que va voler agredir l'entrenador és per no perjudicar el fill. Creguin-me, sé perfectament del que parlo perquè jo sí que hi era (per desgràcia vostè no va poder venir). Per això aprofito per dir-li que de llançar-se les samarretes a la cara res de res i lo de les mares rescatant fills tampoc. Quasi bé mai la veritat és com ens la conten. Posats a dir, aprofito també per fer-li saber que no serà pas amb amenaces que aconseguirà forçar alguna decisió que correspon al Consell directiu, així que si vol trucar al Regió-7 ho pot fer en ple exercici de la seva llibertat personal d'acció. Lo del correu-e a la Federació, igualment. Dit això, quedo a la seva disposició per parlar del tema quan vostè ho consideri convenient i donar-li les explicacions que corresponguin.
Salutacions.
Alfons Puche
President