Translate

dimarts, 15 de desembre del 2009

RECUPERANT EL SENY, RECUPERANT EL JOC

La darrera jornada del juvenil, la 10à., ens va deixar un partit de categoria.
S’Enfrontaven en el municipal el Centre i la Escola de Futbol de Viladecavalls, 7è amb 16 punts i 4t amb 21 punts respectivament.
Els de la EF. Viladecavalls un bon equip, disciplinats al camp i jugant bé al futbol. Els nostres... depèn del dia. Doncs bé, els nostres van tenir el dia de voler jugar a futbol i oblidar-se d’altres coses i quan això passa som un tros d’equip. És de justícia reconèixer-los que darrerament sembla que s’estan centrant només en lo esportiu (encara que vàrem acabar tenint un expulsat per parlar més del compte) cosa que fa que ens animem, doncs queda molta lliga (tot just hem disputat la 10à jornada) i si ells volen ens poden dur a la primera divisió.
Algú pensarà que ens hem begut l’enteniment, que és impossible, que el líder (Vilomara) ens porta vuit (8) punts, que...
Coneixem molt bé la qualitat esportiva d’aquest grup, que sinó fos per les pèrdues d’autocontrol haguessin comptat les temporades per campionats des que eren cadets de primer any i sabem que poden guanyar a tots els equips del grup, que poden enllaçar victòria amb victòria, sense solució de continuïtat.
Esperem que haver recuperat el joc us ajudi a mantenir el seny, seny que us permetrà competir al màxim nivell perquè retroalimenta l’autocontrol. Ànims nois, el vostre repte és de caire personal. Si voleu podreu...
Salut i futbol, només...