Translate

divendres, 26 de juny del 2009

PREVISIÓ d’ACTIVITAT JULIOL-2009

Per si no sabeu què fer apunteu:
Del 29 de juny al 12 de juliol de 2009, 2n. Campus d’Estiu del “Centre”.
Dia 12 de juliol de 2009, diumenge de Festa Major, a partir de les 19.00 hores al camp municipal de futbol, Torneig Triangular de Veterans. Disputen el torneig els equips de veterans del CE. Esparreguera, Olesa CF. i RCD Espanyol.
Del 13 al 26 de juliol, Torneig d’Estiu de F-7, emmarcat dins dels actes de celebració de la Festa Major d’Estiu. Els partits es jugaran en horari de tarda i nit, segons els dies de la setmana i el nombre d’equips inscrits.
Salut i coses.

CALENDARI AMISTOSOS PRETEMPORADA 2009-2010

A l’apartat “Calendari d’Amistosos” (marge esquerre) trobareu penjada la previsió dels partits que ja s’han concertat.
A mesura que es vagin tancant la resta de partits (futbol Femení, Prebenjamins i Benjamins) els anirem incorporant.
De tota manera penseu que els amistosos tenen “vida pròpia”, poden mutar , variar, reproduir-se i, fins i tot morir.
Així que, com sempre, a mesura que s’acostin les dates haureu d’anar confirmant els partits i els seus horaris en el mateix apartat que s’anirà actualitzant.
Salut i malalts de futbol (encara no fa una setmana que hem acabat i ja preparem l’inici)

CARTA DEL CE. ESPARREGUERA A JORDI CASALS, PRESIDENT DE LA FCF.

Benvolguts: Primer de tot demanar-vos que ningú es doni per al·ludit, o en el cas que ho penseu que sapigueu que en la carta que enviem al President de la FCF. no existeix ànim de crítica personalitzat, que no retraiem res a ningú.
Però la realitat és com és i la que relatem és la realitat, si més no, la que ens està tocant viure a nosaltres els darrers anys.
Així que, en un intent de defensar la nostra integritat esportiva i la dignitat del club, enviem l’escrit que podreu consultar fent clic damunt l’enllaç.

http://ceesparreguera.blogspot.es/img/Carta_President_FCF.pdf
Salut.

dijous, 25 de juny del 2009

FOTOS DE LA DIADA DE CLOENDA 20/06/2009

Tal com us vam indicar, ja podeu trobar fotos de la festa de cloenda de la temporada 2008-2009 que vàrem realitzar el passat 20 de juny.
Ni esteu tots, ni és un reportatge de casament, només pretenem deixar un record.
Agraïm molt especialment al nostre col·laborador José Mª. Regañó la feina feta i la cessió d’imatges.
Les trobareu, com sempre, al marge esquerre, apartat "Diapos de la Festa de Cloenda".
Salut.

dimarts, 23 de juny del 2009

FESTA DE FINAL DE TEMPORADA

El passat dissabte, 20 de juny, vam celebrar la festa de final de temporada del “Centre”.
Van acompanyar-nos la Regidora d’Esports, Mirna Matas, i la Directora del Patronat d’Esports, Sílvia Sentanera.
Es van repartir els records de la temporada i el diferents guardons individuals, així com els premis del concurs de relats curts “Alfa Gutiérrez Ache”.
Estem contents de la participació, força nombrosa, de la gent del “Centre”.
Després de fer un mos al berenar popular, ens vam acomiadar de la colla fins al 31 d’agost, data en que tornem a engegar temporada.
Ara, a partir del 29 de juny, el Campus d’Estiu.
Tant d’hora disposem del reportatge fotogràfic de la diada, el penjarem al bloc.
Salut i activitats

dilluns, 22 de juny del 2009

EL CE. ESPARREGUERA EN LA FINAL DE COPA FEMENINA












Abans d’ahir, diumenge 21 de juny de 2009, es va jugar la final de la Copa de Sa Majestat la Reina (d’Espanya és clar) a Saragossa. S’enfrontaven el PRAÍNSA ZARAGOZA i el RCD. ESPANYOL.
Com sigui que entre les nostres noies i les del RCD. Espanyol s’ha generat un important grau de relació arrel de la realització del Clínic de Futbol Femení que vam organitzar el passat mes d’abril, va sorgir la possibilitat que ens desplacéssim a Saragossa a donar-les suport en la final.
Un nou acord amb el RCD. Espanyol va permetre que, per 20 € per persona, un autocar ens recollís a les 7.30 del matí de diumenge en la esplanada de “La Passió” (ara plaça de la sardana i/o de la zona blava), ens traslladessin a “La Romareda”, partit (entrada inclosa) i retorn.
Total, una trentena d’esparreguerins i esparreguerines, tots i totes vinculats/des al “Centre”, van fer acte de presència a la Romareda per donar suport a l’equip català que disputava la final de la copa.
Ens ho vam passar molt bé. L’Espanyol es va proclamar campió de la Copa de la Reina en guanyar per 1-5 (quatre de l’Adriana -quin tros de jugadora!- i un de la Sílvia) i en recollir el trofeu a la llotja l’Adriana, la Vero i la Cristina van dedicar la victòria a la gent d’Esparreguera. L’Entrenador Diego Morata ens donava les gràcies pel suport prestat.
Vam aprofitar per a que es notés la nostra procedència, així, les nostre noies anaven vestides amb l’antiga samarreta suplent del sènior (la blanca i blava amb la silueta de la muntanya de Montserrat amb el "CE. Esparreguera" a les espatlles).
D’Altra banda un parell de voluntaris van estendre una senyera blanc i blava, a la part més alta de “La Romareda”, en el sector que ocupàvem dins del reservat per a la l'afecció de l'Espanyol, amb la llegenda “ESPARREGUERA”.
Salut i Vivències.

dimecres, 17 de juny del 2009

EL CADET "B" VIATJA A MADRID

Un cop solucionat el problema sorgit, podem confirmar que el Cadet “B” podrà realitzar el viatge que tenien previst pel proper 27 de juny.
El Consell Directiu ha gestionat la solució al problema que impedia la excursió i, finalment, els nois del Cadet “B” realitzaran diverses activitats durant tres dies, així, per exemple, jugaran un amistós a Madrid i visitaran el parc temàtic de la Warner Bross.
Aquesta activitat s’ha organitzat de manera particular pels pares dels nois i s’ha finançat de manera privada.
Salut i festa

dimarts, 16 de juny del 2009

TORNEIG D'ESTIU DE FUTBOL-7



Com cada any el CE. Esparreguera organitza el torneig d’estiu de futbol-7. Aquest torneig s’inclou dins de les activitats de celebració de la Festa Major d’Estiu de la nostra Vila.
Us adjuntem el cartell de promoció per a que pugueu consultar-lo.
Per a obtenir fulls d'incripció podeu passar pel camp de futbol o fer clic a l'enllaç de sota.
Cal omplir-los per duplicat.
Salut i Estiu

LLISTES DE COMPOSICIÓ DE PLANTILLES

Hem publicat les llistes de composició de les plantilles per a la temporada 2009-2010.
Volem expressar que tenen caràcter purament orientador, ja que des d’ara fins al mes d’octubre es poden produir baixes i/o altes que poden obligar a introduir modificacions.
No es descarta la creació d’un Cadet “B” si les altes que es produïssin fessin arribar el grup a 30 / 32 jugadors.
Per a aquest motiu us recomanem que consulteu el bloc la última setmana d’agost, o que us passeu pel municipal, per a confirmar els avançaments d’informació que ara us passem.
No es publiquen llistes d’assignació de Promeses, Prebenjamins “A” i “B”, així com dels Benjamins “A” i “B” per lo mateix. A hores d’ara, desconeixent la quantitat d’incorporacions dels més petits que es puguin produir fins a l’Octubre, resulta impossible determinar la composició d’aquestes plantilles. Serà durant la primera quinzena d’octubre quan s’establirà l’assignació d’aquests jugadors a cada plantilla.
Per accedir als llistats feu clic damunt l’enllaç d’aquí sota
Salut

http://ceesparreguera.blogspot.es/img/Relacio_Jugadors_2009.pdf

dilluns, 15 de juny del 2009

RELACIÓ DE RECORDS INDIVIDUALS

Si feu clic en l’enllaç que us posem al peu, podreu accedir al llistat de jugadors i jugadores que enguany, a part del record general de la temporada, s’enduran un d’individual. Son tres per cada plantilla, un pel porter (sempre especials), un pel màxim golejador i un pel jugador més regular.
El sistema emprat per assignar-los és el següent:
Golejador: Simple, es compten els gols i el qui en marca més... doncs això.
Porters: En els casos en que hi ha hagut més d’un porter i sempre que tots dos, o tres, hagin disputat un mínim de 10 partits es fa la mitjana i... a qui li toqui li ha tocat.
Jugador més regular: Depenent de les categories s’assigna per votació entre els membres de la comissió esportiva, a proposta dels entrenadors i delegats de plantilla, o es fa per votació entre els companys del grup.

http://ceesparreguera.blogspot.es/img/Relacio_Records_Individuals_2009.pdf

Salut.

FESTA DE CLOENDA

Recordeu!!
El proper dissabte 20 de juny, al camp municipal de futbol, a les 19.00 hores, farem la festa de final de temporada.
Berenar popular i gratuït, repartiment de records de temporada, lliurament dels premis del concurs de relat “Alfa Gutiérrez Ache” i de les recompenses d’aquesta temporada que s’acaba.
Com a previ tindrem un meravellós i espectacular partit de pares contra entrenadors que, de ben segur, omplirà el municipal. Això serà a partir de les 17.00 hores.
No hi falteu.
Salut

ELS VETERANS SALVEN LA CATEGORIA

El passat dissabte l’equip de Veterans d’ Esparreguera va aconseguir mantenir la categoria en guanyar el partit de la setmana per un còmode resultat.
Després d’una llarga temporada han aconseguit l’objectiu marcat a l’inici i, encara que patint més del compte, ho han fet amb diligència.
Felicitats.
Salut.

divendres, 12 de juny del 2009

LLISTAT D’ENTRENADORS I D’ALTRES DADES D’INTERÈS GENERAL

En el marge esquerre trobareu l’apartat “Horaris d’Entrenament Plantilles i Porters 2009-2010”.
Dins aquest apartat, ja publicat anteriorment, trobareu, més a més dels horaris d’entrenaments de plantilles i porters, el llistat d’entrenadors per a la propera temporada, les edats de correspondència per categories, la estructura esportiva del club amb expressió dels Coordinadors i Directius Delegats de Secció, la documentació que cal aportar segons sigui renovació de fitxa, nou ingrés o procedència del Patronat d’Esports, quotes per categories i forma de pagament i els criteris per a l’assignació dels jugadors per plantilles.
Esperem que us sigui d’utilitat.
Salut.

dilluns, 8 de juny del 2009

RUMORE... RUMORE... ENTRENATORE...

No, no som la Raffaela Carrà, però com que el run-run s’incrementa hem cregut convenient posar una nota.
No, encara no està tancada la llista d’entrenadors. Encara s’està conversant amb alguns entrenador externs per a intentar incorporar-los a la disciplina del Centre.
Igualment està a punt de tancar-se (encara que sembla que tot estarà conforme) la qüestió de la incorporació dels entrenadors que procedeixen del Patronat. Avui es durà a terme la reunió que ha de significar la posada en marxa de la Escola de Futbol del CE. Esparreguera amb la integració complerta dels responsables.
Tant a nivell d’Escola, com de futbol Femení, com de Masculí, encara hi han diverses opcions i combinacions. Això sí, aquesta setmana quedarà determinat i, abans del proper dissabte 13 de juny, publicarem el llistat d’assignació de plantilles per als entrenadors i per als nois i noies.
Com veureu encara no sabem qui podrà ser l'entrenador/a d'alguns del equips, però sí que sabem quins no ho seran.
No feu cas d’informacions voladores que no vinguin certificades pel Consell Directiu del club. La millor manera és seguir aquest bloc.
Salutacions i fora neguits

LA FESTA DE L'ESPORT

Aquest cap de setmana passat, 6 i 7 de juny de 2009, s’ha celebrat la Festa de l’Esport organitzada pel Patronat d’Esports d’Esparreguera.
El Centre va col·laborar incorporant un seguit de partits amistosos de totes les categories al programa de la festa.
Van ser tretze partits de futbol, abastant totes les categories, des de Benjamins fins a Sènior i passant pel futbol femení.
Total, pràcticament 500 jugadors i jugadores van passar pel Municipal d’Esparreguera en aquesta edició de la Festa de l’Esport.
Salut i penya

divendres, 5 de juny del 2009

GRAELLA D'HORARIS D'ENTRENAMENT

Com haureu pogut comprovar, ja hem penjat els horaris d’entrenament per a la temporada 2009-2010 (marge esquerre “Horaris Entrenament 2009-2010").
Els horaris inclouen els equips de la “Escola de Futbol” del Patronat d’Esports els quals, com sabeu, a partir d’ara, s’integren en la estructura del club.
S’ha procurat que els equips entrenin en els mateixos dies i horaris que ja ho venien fent, llevat d’aquells que siguin de nova creació, per donar certa estabilitat a la organització diària familiar.
Queda pendent publicar els horaris d’entrenament específic de porters ja que encara manca la confirmació de disponibilitat dels entrenadors de porters. Malgrat això, us podem dir que els porters entrenaran en els mateixos dies i en el mateix horari que ho faci el seu equip.
D’Aquesta manera evitem que els porters hagin de realitzar tres entrenaments setmanals o que hagin de modificar els horaris d’entrenament segons es tracti d’entrenament de grup o específic, així, els porters realitzaran una sessió setmanal específica per a porters i l’altra ordinària amb el seu equip.
Els entrenaments específics per a porters son d’assistència obligatòria per a aquests jugadors i només seran dispensables per causa justificada o autorització del Coordinador General. En cap cas podran ser dispensats pels entrenadors d’equip.
Tant d’hora com ho tinguem confirmat, afegirem a la graella els horaris de porters.
Salut i organització.

dijous, 4 de juny del 2009

El Vídeo del Clínic Femení - RCD. Espanyol

Després de vèncer alguns impediment tècnics hem aconseguit disposar d’un enllaç directe per poder visualitzar el vídeo d’aquella entranyable sessió tècnica amb l’Adriana, la Vero i la Cristina, ajudades per l’entrenador Diego Morata.
Al marge esquerra (com sempre) trobareu un apartat titular “Clínic Futbol Femení - RCD. Espanyol”. Feu clic a l’enllaç que hi ha al peu i anireu a la pàgina, feu clic damunt del vídeo, eixampleu a tota pantalla i ...llestos.
Salut i Gaudiu-lo

dimecres, 3 de juny del 2009

FESTA DE COMIAT DE TEMPORADA 20/6/09 a les 19.00 Hores.

El proper dissabte 20 de juny de 2009, quasi coincidint amb l’inici de les vacances escolars, el CE. Esparreguera celebrarà la festa de comiat de temporada 2008-2009.
Serà una festa pròpia, de caràcter casolà, consistent en un berenar popular i gratuït pels jugadors i pares dels jugadors del “Centre”.
Durant el berenar es realitzarà el lliurament de premis del 1r. Concurs de Relats Curts del CE. Esparreguera “Alfa Gutiérrez Ache” , que ha estat fallat en data 31 de maig de 2009.
Igualment es lliuraran els guardons al màxim golejador, porter més destacat i jugador més regular de cada plantilla, així com un record de la temporada a cada jugador i jugadora.
La festa serè el dia indicat a les 19.00 hores al Camp Municipal de Futbol d’Esparreguera.
Salut i Vacances (quasi)

dilluns, 1 de juny del 2009

CONCURS DE RELATS CURTS DEL CE. ESPARREGUERA “ALFA GUTIÉRREZ ACHE”

Amb una setmana de retard, entre d’altres coses per l’ampliació del termini de presentació de treballs que es va aprovar en el seu dia, s’ha produït la esperada resolució del jurat del concurs de relats curts del CE. Esparreguera “Alfa Gutiérrez Ache”.
Us adjuntem l’enllaç per tal que, fent-ne clic al damunt, pugueu accedir a la classificació per categories i així conèixer els premis que s’han obtingut.

CURIOSITATS.
Han participat 35 relats, això és un 30 % de total de jugadors i jugadores del club.
Les categories amb més participació han estat la de Benjamins i la d’Aleví-Infantil, segurament degut a l’efecte tutela i motivació per part dels entrenadors, delegats i familiars.
La que menys, amb zero treballs presentats, la categoria Cadet-Juvenil, segurament per tot lo contrari que els d’abans.
Dels 35 treballs, 30 s’han presentat impresos en impressora domèstica i treballats amb WORD o similar, 3 han estat presentats escrits a mà, un d’ells a llapis i només 9 dels treballs s’han presentat escrits en català, tota la resta en castellà i cap és bilingüe.
El lliurament de diplomes i premis es durà a terme el dissabte 20 de juny, durant la festa de comiat de temporada, que es farà al camp municipal de futbol d’Esparreguera i que tenim previst que comenci al voltant de les 19.00 hores.
Salut i lletres

ÈXIT DE LA MINIGRADA d’ ESPARREGUERA

Ahir era el dia, la hora: a les cinc, el partit: RCD. Espanyol – Màlaga CF.
Una hora abans de l’ inici del partit cinc autocars cinc, que havien sortit de la explanada de La Passió (actualment plaça de la sardana) feien la seva arribada a l’ Estadi Olímpic “Lluís Companys”.
275 esparreguerins, tots vinculats al Centre d’Esports, des encotxaven justament davant del pebeter olímpic (veieu-nos a la foto. És llunyana, però és que sinó no sortíem tots).
La tarda, assolellada, volia col·laborar amb la festa; el partit, encara que intranscendent, va resultar entretingut i amb hat-trick de l’Au Fènix Raül Tamudo.
L’ ambient festiu de la graderia convidava a participar de l’alegria d’ haver salvat la categoria amb 90 minuts d’avantatge i de marxar de l’olímpic per, ara sí, anar a la nova casa blanc i blava a Cornellà - El Prat.
Ens ho vam passar molt bé, els nois i les noies van gaudir del partit, de l’ambient i, fins i tot, del viatge. El comportament dels nostres va ser exemplar.
Encara no ho saben, però dins d’un temps podran dir “jo vaig ser-hi al darrer partit”. Esperem que algun dia l’Espanyol ens pugui convidar novament, aquest cop a Cornellà - El Prat.
Agraïments al RCD. Espanyol per la seva gentilesa al convidar-nos.

Per cert, una mica de publicitat:

"Es Lloga Estadi".
Informació: Ajuntament de Barcelona i B:SM.

Salut i fins a una altra.