Translate

divendres, 15 d’octubre del 2010

I ARA QUÈ?

Com que a Esparreguera ningú no supervisa les obres que s’escometen a les instal·lacions municipals, succeeix que, després que comencessin les obres als vestidors del municipal sense preavís i que es comprometessin a afectar només dos dels vestidors i fer les obres en dos tandes, ahir ens varem trobar amb una de nova i especialment sagnant.

La empresa incompleix els compromisos i va procedir a arrencar les dutxes dels vestidors que no estaven afectats. També han fet uns forats al sostre dels quatre vestidors de 0,30 x 0,20 mtrs. aproximadament, que comuniquen directament amb l’exterior (on hauran d’instal·lar-se els sistemes de ventilació forçada).

Resulta que ara tindrem utilitzables tres vestidors, + 2 de la piscina d’estiu, per encabir 8 equips en la franja de les 10.00 hores, tant dissabte com diumenge, moment en el que coincideixen els jugadors de quatre partits de futbol-7.

Des de l’ajuntament ni respiren ni responen. Quina solució ens aporten per al cap de setmana? Us ho direm, cap ni una: tocarà espavilar-nos davant d’una nova demostració de la indiferència absoluta que ens dispensen (com a exemple: hi han tres fanals fosos de les torres de les llums des del passat mes de juliol, venim demanant la substitució des de llavors i la gent del Patronat apreta tant com pot. Avui, 15 d'octubre, encara no els han canviat. Tant se'ls hi en fot).

Ja ho varem dir, sabem que no us importem gens, però podríeu dissimular.

I no som els únics, en el Patronat d’ Esports no en sabien res de res, passen d’ells com de les mosques (I encara sort que son de la casa); imagineu com arriben a passar del club.

Lo dit, Regidora d’Esports, Regidor d’Urbanisme i Alcaldessa: cada dia que passa eleveu més i més el llindar de la vostra ineficàcia. Si no sou capaços de gestionar l’enrajolat (que és tot el que es farà) de tres vestidors de futbol-7, com heu de gestionar els grans temes de la vila?

Els vostres fills (en el vostre cas filles) no necessitaran els vestidors, oi que no? Doncs perquè us hauríeu de preocupar?

I ara què? Ens cedireu les dependències de la Escola de Música per canviar-nos de roba? Ja ens rentarem a la pica dels lavabos o a la font de la foca.

De mentre, com solucionem el desastre que heu generat?

Si trobem alguna solució d’emergència per rehabilitar provisionalment algun dels vestidors serà per la implicació personal de la gent del Patronat d' Esports i del Directius del club, no pas conseqüència de la gestió municipal, no sigui que us volguéssiu posar alguna medalla.

Salut i memòria