Translate

diumenge, 10 d’octubre del 2010

NUL•LA ESPORTIVITAT

Quan tot just començava la segona part del partit del nostre Sènior contra els de Sant Esteve Sesrovires, una esfereïdora i desproporcionada entrada del jugador núm. 14 del S. Esteve sobre el nostre Santi, va acabar en trencament de tíbia i peroné, terç inferior, amb afectació del múscul soli, de pronòstic greu i tractament quirúrgic.

Des de la mateixa tarda d’ahir 9/10/2010 el nostre Santi roman ingressat a l’hospital, a la espera de quiròfan per a ser intervingut de la seva lesió, reduir la fractura i iniciar el procés de consolidació i posterior rehabilitació.

El cas és que entre la entrada i el definitiu trasllat del nostre jugador a l’hospital mitjançant ambulància, van transcórrer 45 minuts (segons consta a l’acta) durant els quals en Santi va restar tombat al terra del terreny de joc, tot queixant-se de forts dolors.
Durant aquest temps, tant l’àrbitre de l’encontre, Sr. Xavier Ruiz Paterna, com el delegat i jugadors del S. Esteve, es van posar a la nostra disposició i van manifestar la seva disposició d’ajornar el que quedava de partit si era necessari.
Una vegada evacuat del camp el nostre jugador greument lesionat, el delegat del S. Esteve es desdiu del seu compromís i manifestà la intenció del seu club de continuar disputant el partit (seria per intentar aprofitar el desgavell emocional dels nostres i per a intentar igualar un partit que anaven perdent 0-1, suposem, ja que sinó no hi ha qui ho entengui).
Davant de la divergència de criteris entre ambdós clubs, l’àrbitre va decidir que, no havent acord, suspenia el partit.
Avui mateix presentem al·legacions a l’acta, tot i esperant que el Comitè de Competició tingui la sensibilitat que no va mostrar l’ àrbitre ni, encara menys, un malintencionat S. Esteve de Sesrovires que va intentar aprofitar-se de la situació.
Nota positiva: En Santi ens informa que el jugador que li va causar la greu lesió s’ha interessat pel seu estat via telefònica, al igual que ho ha fet l’àrbitre del partit.

Demà l’intervenen quirúrgicament. en Santi ens informa que li han dit que es tracta d’una lesió complexa que necessitarà de quatre mesos per poder fer vida normal i uns 9 per poder tornar a la pràctica esportiva.

Salut, ànims (per a en Santi) i gràcies per no res (per al S. Esteve)

1 comentari:

faustini ha dit...

estas diciendo cosas que no son como suenan ehhh!!!te dijeron que no era nuestro campo y que seria complicado encontrar fecha ya que no dependia de nosotros.otro tema que se te olvida y no mencionas es que mi compañero fue despues del partido al hospital ha ver a santi aparte de llamarlo.santi es mi amigo,y no soy frio ni nada y ya se que era un palo seguir jugando,pero te dire que nosotros tambien hemos tenido situaciones asi donde se reanudo el juego otra vez,fontsanta-sanes:rotura del perone de nuestro jugador,peña recreativa-sanes:se le salio el hombro a nuestro jugador,malaga-sanes:rotura del cruzado de nuestro jugador,prat-sanes:se rompio el brazo un jugador de ellos,todo esto volvio a reanudarse el mismo dia,y eso de que nos queriamos aprovechar??si estabamos con 10!!!asi que creo que tu cronica a sido algo desmesurada y hace que nos deje en mal lugar y no fue asi como pasaron las cosas.asi ahora lo unico que queda es desearle a santi una pronta recuperacion.