Translate

dijous, 7 d’octubre del 2010

MISTERIS PER A ESTUDIAR

Que la Zona Esportiva d' Esparreguera està afectada per forces ocultes està clar.

Si, a Esparreguera tenim un Pavelló sense sostre (que no indigent) al qual li volen (en sentit estricte) les reparacions del sostre i se’ns omple d’aigua. Aigua que se li escapa a la Piscina d’ Estiu a un ritme superior al d’entrada (deu ser per això que cauen les rajoletes de la piscina, ja se sap, coses de la pressió de l’aigua) i un camp de futbol que s’omple de “zombis” per les nits i al que li creixen les torres de la llum (per això no arriba a dalt del tot la grua – cistella que van llogar per canviar els fanals que estan fosos des de juliol. Us prometem que és perquè creixen les torres, no pas perquè algú decidís de llogar la més econòmica sense preguntar perquè ho era)

I la cosa va a pitjor... Ara tenim presències.
Esparreguera, dilluns 27 de setembre, 09.00 hores: gent del poble va poder percebre la presència d’uns essers que, vestits de blau i bruts, feien malbé els vestidors picant les parets i aixecant els terres.
Al dia següent tota una comissió d’experts locals en fantasmes (en estudiar-los, que no en fer-ho) es van concentrar en la zona afectada pels Polstergeist: Si, era cert, forces ocultes havien estat treballant i ningú no en sabia donar raó. Qui eren? De on venien? Que en volen de nosaltres?
Aquestes presencies es van mantenir per la zona de vestidors al llarg de tota aquella setmana.
Dilluns 4 d’octubre, Camp Municipal de Futbol, 10.00 hores: Personal expert del Centre es desplaça al camp i comprova que les presències detectades la setmana anterior han desaparegut. Han deixat al darrera seu un rastre de destrucció en els vestidors i eines apilades. Serà una desaparició definitiva o tenen previst tornar a terroritzar-nos?
A hores d’ara no ho sabem. El que si sabem és que periodistes d’investigació han seguit aquest tenebrós episodi i van poder localitzar les presències al sostre del Pavelló, van i venen sense rumb. Es desplacen amb la única intenció de fer-nos por.
Els més vells de la Vila conten que son les ànimes dels treballadors d’una empresa de construcció que, temps era temps, van treballar en la construcció de la nova escola de música i, en no cobrar el que els hi devien, van embogir i ara romanen passejant la seva malaurança.
Però no ens quedarem de braços creuats. Hem contractat els serveis d’una empresa puntera, la “Toxana-Fox”, més en concret de la seva divisió especialitzada en “Espadients X”.

No sabem el nom dels tècnics que es desplaçaran, però ens han mencionat els dels prestigiosos Andrés Mulder i Mirna Scully. De segur que ho arreglen, sinó, ho farà el cap, la Directora PK. Skinner.

Serà definitiu, acabaran amb tot (literalment). De mentre, si algú observa novament les presències, que n’informi.
Salut i quina broma! (la dels vestidors no, la d’aquest escrit)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ets molt bo! Des de Madrid molta força i segueix amb el teu humor per soportar-ho tot.
Yolanda (Mare de Borja i Hugo)