Translate

divendres, 15 d’octubre del 2010

NOVA ABSURDITAT DEL COMITÈ DE COMPETICIÓ

Estàvem esperant amb candeletes la resolució del Comitè de Competició respecte de la suspensió del partit de la setmana passada entre el S. Esteve de Sesrovires i el nostre Sènior.

I va sortir..., un esforç com el de posar un ou:

El Comitè decideix incoar expedient d’aquest partit considerant-lo pendent de resolució i requerir al Centre d’Esports Esparreguera per tal que, en el termini de dos dies, aporti certificació mèdica acreditativa de la lesió del jugador lesionat (en Santi)”.

Val, o sigui que dubten de la realitat de la lesió. Santi! Que no, que tu no estàs lesionat, que només és un malson.

És absurd que el Comitè ens demani que acreditem la lesió quan l’ àrbitre la explica amb tot luxe de detalls a l’acta del partit, fent constar, fins i tot, per què els sanitaris van preferir no bellugar el jugador del terra i en quin moment va ser traslladat amb ambulància “vist que era una lesió important”.

És absurd que el Comitè ens demani que acreditem la lesió quan el jugador ha estat ingressat i intervingut en la Clínica del Pilar per compta de la Mutualitat de Futbolistes, mitjançant l’asseguradora Mútua Madrilenya, mútua que ha contractat per aquest any la mateixa Federació Catalana. O sigui, que ens fan realitzar tràmits administratius per obtenir informacions que el Comitè pot obtenir directament només realitzant una consulta.

Des que varem dur el Comitè de Competició, via recurs, davant del Tribunal Català de l’Esport pel cas de l’àrbitre Alberto Gutiérrez Herraiz i la seva novel·la de set folis en format “Annex a l’acta”, el Comitè ens depara resolucions peculiars (recordeu la no continuació del partit CE. Esparreguera – Internacional de Sitges, quan aquest equip es va retirar del terreny de joc en quedar amb només 7 jugadors per expulsions, a manca de quatre minuts, i amb empat en el marcador).

Bé, haurem d’ esperar que el seny, la lògica i l' objectivitat imperin al carrer Sicilia.


Salut i... un pel mosques!