Translate

dimecres, 16 de gener del 2013

PARTITS AMB PLUS (19 i 20 de gener de 2013)



Aquesta Setmana són uns quants els partits que es presenten amb un “plus” d’interès, anem-hi:
SÈNIOR: Viatja a camp de la P. BB. de Santa Coloma de Cervelló. En la darrera jornada de la primera volta d’aquesta mena de lliga d’empreses s’ha d’anar a guanyar. Només la victòria ha de valdre. Aquesta setmana el líder del grup, l’ Athletic Club, descansa després de la entrebancada de la setmana anterior. Per tant, és l’oportunitat per sumar tres punts i compactar el grup dels 4 primers i afrontar la segona volta encara vius per a la competició.
Juvenil “A”: Un altre equip que viatja amb la intenció d’obtenir victòria a domicili. Els nostres visiten el líder, Pallejà CF.”A”, una victòria seria un cop damunt la taula, posar-nos a dos punts i esperar a veure que fan el Vallirana (2n.) i Corbera (3r.).
Juvenil “B”: A casa i, com el Juvenil “A”, contra el Pallejà CF., però el “B”. També com el Juvenil “A”, a donar un cop d’autoritat. El líder, Castelldefels “B” (amb 3 punts més que nosaltres) s’enfronta al 3r. classificat, S. Just Desvern CF. “B” (amb 1 punt més que els nostres), mentre que el 2n. classificat, S. Joan Despí (amb 3 punts més que el Centre) descansa. Per tant no hi ha una altra opció, hem de guanyar al Pallejà CF. “B” per posar-nos líders “ex aequo”.
Cadet: El partit amb més plus de tota la jornada, sense cap mena de dubte. El primer de les tres finals de la primera volta. Pallejà (12è. amb 11 punts) s’enfronta a l’ Igualada (13è. amb 10 punts). Nosaltres (14 è. amb 7 punts) ens enfrontem al Corbera (15è. amb 3 punts). Així que: Toca guanyar per allunyar a punts els dos darrers classificats i per mantenir distàncies amb els dos que ens van pel davant. Hem de guanyar i pregar per a que Pallejà i Igualada empatin (o que, en cas de victòria d’algun, aquesta sigui per a l’ Igualada).
Infantil “A”: El segon partit amb més plus. Partit d’aquells en els que es pot començar a formigonar l’ascens de categoria. Els nostres (1rs. amb 33 punts) juguen a casa contra l’ EF. Prat Blaugrana (3rs. amb 27 punts). De mentre el Cornellà (2n. amb 31 punts) no podrà sumar perquè li toca descans. Partit d’exigència que, d’aconseguir la victòria, ens deixaria líders amb 5 punts d’avantatge sobre el segon.
Aleví “A”:  S’explica senzill. Nosaltres (13 ens. amb 8 punts) juguem al municipal contra el Castelldefels (9è. amb 6 punts més que els nostres). Marianao Poblet (14è. amb 7 punts) juga contra el Vilanova (7è). Els dos cuers (Blanca Subur  i Ribes) s’enfronten entre ells. Guanyant podria ser que eixampléssim la diferència amb el descens a 4 punts, perdent ens podríem tornar a ficar-hi.
Aleví “B”. Potser no és plus per la immediatesa de la influència del resultat, però si que podria servir per començar a acostar-nos a la salvació. Els nostres (11è. amb 12 punts) juguen contra Marianao Poblet (9è. amb 13punts). Una victòria, segons com es combinessin els resultats podria deixar-nos en la 8 a. posició a 8 punts de distància del llocs de descens.
I ara, us agafeu els calendaris (quan el pengin el replicaré) i comenceu a decidir quins partits no us voleu deixar perdre aquest cap de setmana.
Salut i teniu dos dies (per decidir).