Translate

dilluns, 14 de gener del 2013

COMENTARIS A ALGUNS PARTITS.

Sènior:
Victòria davant At. Sant Esteve de Sesrovires  que ens ho va voler posar difícil a base de pressió i reducció d’espais. Aquesta estratègia els va donar fruits durant un temps ja que provocava imprecisions en la circulació de la pilota i, consegüentment, lentitud en les transicions d’atac. Poc a poc els nostres van anar trobant solucions i es van aconseguir els gols (inclòs el de l’ At. Sant Esteve que va ser en pròpia porta) fins a deixar el marcador en el 4-1 final.
1-0    LARDIN MENDILUCE, EDGAR (30')
1-1    FUNES PEDROCHE, JOSE LUIS (41')  (PP)
2-1    CASTRO ARRAEZ, ABEL (50')
3-1    CERVANTES BORGES, JOSE (60')
4-1    LARDIN MENDILUCE, EDGAR (89')
Juvenil “A”:
A casa front UD. Cornellà “D”. Partit en el que els nostres van estar bé davant un Cornellà “D” que va resultar ser molt poc Cornellà.
Femení Juvenil-Cadet:
Bon partit el de les noies (0-3). Front un rival de nivell com el Levante- Las Planas FC. “A” van afrontar el partit en quadre (per lesions, absències per defunció de familiar i malaltes), van aconseguir tenir a ratlla el contrincant. Per arrodonir-ho, la nostra Desi es va lesionar cap al minut 20 i va haver de deixar l’equip amb només 10 jugadores. Aquest fet va ser determinant per a que la segona part se’ns fes molt i molt llarga, de manera que en els darrers 10 minuts vam encaixar 2 dels 3 gols rebuts.
Infantil “B”:
Partit difícil el que se’ns presentava al municipal front l’ EFO-87, líder amb aspiracions a l’ascens de categoria (amb permís de Corbera i Pallejà). Els nostres, sense cap convicció en una possible victòria i amb poques ganes de barallar-s’hi pel resultat, es van limitar a veure com els de l’ EFO-87 anaven fent pujar gols al marcador aprofitant les jugades que els anaven sortint, que tampoc no es van haver de matar per resoldre el partit. Final 1-6. Això si, el gol més maco de tots va ser el nostre, de lliure directe molt llunyà que va transformar en Didier enviant un autèntic míssil a tocar del travesser.
Cadet:
També al municipal front un molt bon Marianao Poblet UD. Vam perdre 0-6 en un partit, que com es diu ara “no era de la nostra lliga”. Sóc conscient que dir que em va semblar un partit molt seriós dels nostres quan t’han clavat 6 gols pot provocar que algú dubti de la meva estabilitat mental. Però així va ser. El rival, que lluita en la tercera posició de la taula per intentar l’ascens de categoria, era inaccessible per als nostres, que malgrat tot es van esforçar i no van abaixar mai els braços. És més, el nivell de joc d’aquest Cadet millora a cada hora que passa i es van veure bones combinacions i circulació de pilota. En definitiva vas ser un bon partit d’entrenament de cara als tres partits transcendents, absolutament transcendents, que hem de jugar per acabar la primera volta; especialment el de la propera setmana contra el Corbera i el d'aquí a tres setmanes front l’Igualada.