Translate

dijous, 24 de gener del 2013

PARTITS AMB PLUS



Bé, ja torna a ser dijous, moment de fer un cop d’ull als calendaris i veure quins partits posem en el llistat de “Partits amb plus” de la setmana.
Només he seleccionat tres, encara que són molts els partits que, per un motiu o un altre, podrien estar en la llista. Ens hem quedat amb aquells que poden tenir conseqüències importants en les respectives classificacions. Són aquests:
JUVENIL “A”: Juga a camp del S. Andreu de la Barca Agrup. “B” (6è. amb 19 punts). Nosaltres (4rts. amb 24 punts) hem d’anar a no perdonar per intentar aprofitar una possible derrota del Pallejà CF. “A” (3r. amb 26 punts) que rep al Papiol UE. “A” (5è. amb 19 punts).
JUVENIL “B”: Visita al S. Just Desvern “B” (1r. amb 26 punts). Els nostres (3rs. amb 25 punts) tenen la oportunitat de fer-li mal al líder. Una victòria seria una demostració de força a una jornada del final de la primera volta, especialment si el Castelldefels UE. “B” (2n. també amb 26 punts) s’entrebanqués a casa de la P. Bb. de S. Feliu de Llobregat “A” (6è. amb 21 punts).
CADET: Visitem al Vinyets Molí-Vell CF. “A” (10è. amb 17 punts). Ens queda una mica lluny en punts i a la taula de classificació (14è. amb 10 punt el Cadet) però no podem descartar que els nostres puguin fer quelcom. Tornar amb punts (encara que només sigui 1) ens deixaria en disposició de poder superar en la classificació a l’ Igualada CF. “B” al que rebem en la darrera jornada de la primera volta. Una victòria seria fantàstic per a la lluita per la permanència!
ALEVÍ “B”:  Un altre partit important per salvar categoria. A casa de la PB. S. Vicenç dels Horts (11è. amb 12 punts) el nostre Aleví “B” (12è. també amb 12 punts) gaudirà d’una oportunitat per deixar un altre equip per darrera i per instal·lar-se -se en una zona menys perillosa de la classificació, especialment tenint en compte que la PB. Vallirana “A” (11è. amb 13 punts) visita el camp del Castelldefels UE. “B” (2n. amb 34 punts).
ALEVÍ “A”: Tampoc es queda curt aquest partit. Visitem el Pallejà CF. “A” (11è. amb 12 punts). Els nostres (13ns. amb 11 punts) han d’anar a cercar una victòria que, segons com es combinin els resultats, ens podria permetre d’avançar fins a 4 posicions i obrir una escletxa, respecte de les posicions de descens, de 7 punts. Una derrota..., no, em nego a contemplar aquesta possibilitat! Por ser una jornada frontissa.
BENJAMÍ “A”: Un altre partit fora de casa. Aquest Benjamí (3r. amb 30 punts) visita l’ Igualada (8è. amb 23 punts) amb intenció d’endur-se 3 punts que ens mantinguin entre les 3 primeres posicions i no perdre pistonada respecte de Santboià FC. “A” i Gimnàstic de Manresa C. “D” (1r. i 2n. classificats respectivament) que disputen partits front rivals assequibles per a ells.
Salut i tant de bo...