Translate

dimecres, 12 de març del 2014

MÉS DEL MATEIX


Així serà difícil que ens en sortim!
Penso que no és la manera.
Davant de la imperiosa necessitat de cohesionar i d'obrir el club, amb transparència, a la participació dels socis, ens proposen encastellament i més mitges veritats (o mitges mentides).
“Sostenella i no enmendalla”, res no reconèixer i cercar enemics externs, per a justificar tots els mals, sempre ha estat un mal sistema.
Però com deia un famós periodista "el tiempo dará o quitará las razones".
Doncs això, temps al temps.
Al setembre (si no és a finals de maig) veurem qui s'equivoca. I si l' equivocat sóc jo n'estaré encantat, perquè significarà que s'ha superat la crisi. Però, si per contra, passa el que em penso... quedaran tres gats i una fura.
Vaig dir que no faria oposició i no la faré.
Però que no faci oposició no vol dir que hagi de tenir una actitud de complaença sistemàtica, ni que no pugui donar (i crear) opinió, ni que, en cas que em sembli necessari, pugui liderar una alternativa. Faltaria més!
Com ja vaig explicar, després de l’assemblea vaig parlar (dues vegades, en dos dies consecutius) amb el president Roman Coll, li vaig presentar suggeriments i alguna proposta. Dissabte passat vaig canviar impressions amb un directiu que tinc en especial consideració, l’Emilio Domene, en la mateixa línia. Finalment, abans d’ahir dilluns, vaig parlar amb un altre directiu que em mereix confiança, en Jordi Pallarés i li vaig traslladar més del mateix.
En definitiva, m’he posat a disposició del club (del CLUB), però no perseguiré a ningú.
Que no cerquin en mi cap enemic pel club (pel CLUB), per molt que algun especialista en veure complots i traïcions s’entesti.
El problema principal és la crossa, no la coixesa. Crec que la crossa en la que el president vol trobar suport fa empitjorar el mal.
Continuaré a disposició del club, ara o més endavant. Amb l’actual directiva o amb una altra.
Us deixo un enllaç amb la nota que el club ha penjat en la pàgina oficial, que m’ha inspirat aquesta.