Translate

dimarts, 25 de març del 2014

ALGUN COMENTARI AL CAP DE SETMANA


La victòria del Sènior “A” a casa del Torrelles UE. “A” ens permet mantenir-nos dins la lluita per l’ascens. Si bé la distància amb el líder Vallirana CF. podria ser de fins a 6 punts (en cas que guanyés el partit que tenen pendent amb Martorell CF.) el segon lloc –que dóna pas a jugar la promoció d’ascens– només està a 2 punts.
El Juvenil guanya a camp del Martorell CF. “B” (1-3) i continua amb una molt bon campionat, amb cap opció de quedar campió i poques opcions de poder ser segons, no ens enganyéssim, però defensant-les fins al final. Per cert: Ens "tocaven" jugadors de 6 en 6, ja veurem que queda d'aquest juvenil l'any vinent.
Aleví “A”: Ens vam imposar al derbi (4-3) front la EFO-87 i els haguéssim pogut complicar molt el campionat. però el líder Martorell AE. no va aprofitar l’ocasió en caure derrotat a camp del Gavà CF. 4rt. per la cua).
El Benjamí “A”, que ja va donar mostra de millora la jornada anterior, aquesta setmana es va desfer, aquí al municipal, del cuer Begues CF. per un contundent 7-0. Llàstima que l’ Igualada CF. està a 8 punts, que si no la salvació no estaria pas impossible. Bé si que ho està, aquests d’ Igualada faran el que calgui per fotre’ns. Em jugo 1 piula a que en quant la PB. Sant Vicenç, o nosaltres, reduíssim la diferència aquells reforcen l’equip amb jugadors del preferent si cal.
Salut i... queden 9 (jornades).