Translate

dimecres, 19 de març del 2014

MANQUEN 10 JORNADES


Només (ni menys) queden 10 jornades per acabar la lliga d’ enguany en quasi totes les categories.
Recordeu una nota que vaig penjar en data 19/12/2013 (us poso un enllaç al final d’aquesta) en la que feia un exercici de predicció del que podíem esperar de cada equip quan s’havia disputat la jornada 10.
Ara, quan s’han disputat 20 jornades i en queden 10 per al final, faig un nou anàlisi de situació comparat amb el que deia al desembre. La situació està així:
Femení Cadet-Juvenil:
Deia que si acabàvem la lliga guanyant 1 partit podríem fer una festa. Retirat per Nadal.
Cadet “A”: Deia que estaria per dalt però molt difícil que pogués lluitar pel campionat o per l’ascens. Doncs això. Provisionalment clavat!
Cadet “B”: Deia que  mitja taula sense passar de la 6ª. posició. No passarà de la 8ª.
Infantil “A”: Deia que tocaria defensar la categoria i en això estan, sembla que ben encaminats però sense tancar-ho. Pronostico: Salvaran categoria sumant entre 33 i 37 punts.
Infantil “B”: Deia que viuríem al darrer terç de la taula. Estem una mica millor però no passarem de la 10ª. posició.
Aleví “A”: Ho comparava amb el Cadet “A”. Doncs provisionalment clavat!
Aleví “B”: Afirmava que podia estar en la part alta però que veia un fortíssim Pallejà CF. Nosaltres estem 5 ens. amb 40 punts a 6 punts de la segona posició, però a 12 punts del líder Pallejà CF. Provisionalment encertat.
Aleví “C”: Deia “No hi és”. Igual.
Aleví “D”: Deia que mitja taula. Estem 6ens. a 10 punts del 5è. Quedarem entre el 6è. i el 9è.
Benjamí “A”: Deia que estàvem virtualment descendits i teníem 1 punt. Ara, 10 jornades més tard, en tenim 4 punts i estem a 11 punts de l’ Igualada CF., equip que ocupa la 13ª. posició, que marca la salvació. Descendits sense remei (llevat de miracle administratiu).
Benjamí “B”: Mitja taula pronosticava. Aquí estem. Quedarem entre el 6 è. i el 8è. en un grup de 13 equips.
Benjamí “C”: Part alta però sense opcions de quedar campions deia. No van malament, però vaig pecar d’optimisme. Quedarem entre el 6è. i el 9è.
Benjamí “D”: Pronosticava que estaríem per la cua intentant no quedar entre els tres darrers classificats.. Doncs això, penúltims amb 7 punts. Entre els tres darrers quedarem. Provisionalment encertat.
Prebenjamí “A”: Deia que intentant quedar el cinquè per la cua. Ara estem 4arts. per la cua a 3 punts del cinquè (EFO-87). Com a molt guanyarem 1 posició. Provisionalment clavat.
Prebenjamí “B”: Pronosticava que quedarien entre la 4ª. i la 7ª. posició. Vaig bé, però ho afino una mica més: quedarem entre el 5è. i el 7è.
Prebenjamí “C”: Pensava que quedarien entre els cinc darrers. Sorpresa agradable. Quedaran entre el 7è. i el 9è.
Debutants. Deia que no es podia valorar, que aprendre era la seva missió. Em refermo.
Sènior “A”: Altrament anomenat “primer equip”. Pronosticava que, encara que complicat, però podien estar lluitant pel campionat o la promoció d’ascens, que la qüestió estaria entre 4 equips.  Doncs això mateix! Estem 4rts. a 4 punts del líder.
Sènior “B”: Deia “Cuers i difícilment sortirem d’aquesta posició”. Tocat! Estem cuers i no sortirem d’aquesta posició. Últims a 15 punts del penúltim. Ara l’equip l’ha agafat en Salva Fernández, que sempre és revulsiu, substituint a Pedro Casares, però no podrà fer cap miracle, acabar temporada i salvar algun jugador per l’any vinent.
Queden encara molts punts (30) però em sembla que, llevat del Sènior “A”, tot el demés està venut. No sembla que hagi d’acabar sent una bona temporada, justament al contrari.
De tota manera encara poden passar moltes coses. I passaran, segur!
Salut i recta final.
Enllaç amb la nota del mes de desembre: http://ves.cat/hSX0