Translate

dimecres, 21 de maig del 2008

Descensos. Pla de Competició 2007-2008


Per a què tothom pugui fer els seus càlculs i conegui amb exactitud com funcionaran els descensos aquest any, us adjuntem un extracte del pla de competició de la FCF per a aquesta temporada.
CIRCULAR NÚM. 1
PLA DE COMPETICIONS

PRIMERA CATEGORIA TERRITORIAL
Ascendiran a Preferent els campions de cada grup i els 3 guanyadors de les eliminatòries d’ascens que
jugaran, a doble partit, els subcampions de cada grup, amb un sorteig previ per establir els aparellaments i l’ordre dels partits.
Descendiran a 2ª Categoria Territorial els classificats en 16è, 17è i 18è lloc, més 2 dels tres equips classificats en 15è lloc amb la pitjor puntuació, dels grups de la província de Barcelona; a la província de Lleida, descendiran els classificats en 17è i 18è lloc; i a les províncies de Girona i Tarragona, descendiran els classificats en 16è, 17è i 18è lloc.
D’altra part, recordem als clubs participants que caldrà tenir en compte el previst a l’apartat de “descensos de Preferent” del present Pla de Competicions, tota vegada que per aquest fet, podrien produir-se en determinades províncies, al finalitzar la temporada, més descensos (anomenats “no compensats” ) dels previstos inicialment.

SEGONA CATEGORIA TERRITORIAL
Ascendiran a 1ª Categoria Territorial els campions de cada grup, el subcampió amb la millor puntuació, i els 4 guanyadors de les eliminatòries d’ascens que jugaran, a doble partit, els 8 subcampions restants, amb un sorteig previ per determinar els aparellaments i l’ordre dels partits tot això dels grups de la província de Barcelona; a la província de Girona ascendiran els campions de cada un dels tres grups i el guanyador d’una eliminatòria d’ascens que jugaran els 3 subcampions; a la província de Lleida ascendiran el campió de cada un dels dos grups i el guanyador d’una eliminatòria d’ascens que jugaran els dos subcampions.
A la província de Tarragona, ascendiran els campions de cada un dels tres grups i el guanyador d’una eliminatòria d’ascens que jugaran els tres subcampions.
Descendiran a 3ª Categoria Territorial els classificats en 17è i 18è lloc, més 8 dels 9 equips classificats en 16è. lloc amb la pitjor puntuació,dels grups de la província de Barcelona; els 16è classificats de cada grup i el 15è classificat amb la pitjor puntuació dels grups de la província de Lleida i els classificats en 17è i 18è lloc de cada grup de la província de Girona; a la província de Tarragona del grup 1r Terres de l’Ebre, els classificats en 18è i 19è lloc; els grups 2n. i 3r. Camp de Tarragona els 18è. d’ambdós grups. Els descensos d’equips de Terres de l’Ebre i Camp de Tarragona de la Primera Territorial suposarà el mateix número de descensos a Tercera Territorial, menys en el cas d’ascens d’un subcampió en la promoció, que evitaria un descens.
D’altra part, recordem als clubs participants que caldrà tenir en compte el previst a l’apartat “descensos de Preferent”, del present Pla de Competicions, tota vegada que per aquest fet, podrien produir-se en determinades províncies, al finalitzar la temporada, més descensos (anomenats “no compensats”) dels previstos inicialment.
Salut, esforç i confiança