Translate

dilluns, 26 de maig del 2008

Desigs i esforç (últim)



Finalment no ha pogut ser, el nostre Cadet “A” ens ha deixat amb les ganes de jugar la promoció d’ascens a 1ª.
Llàstima, perquè com equip no tenien rival en la categoria i, en condicions de normalitat, s’haurien proclamat campions de grup al mes de gener.
Però tot lo bo que han fet, ho han neutralitzat, setmana a setmana, invariablement, sent l’equip més autodestructiu de la categoria; en això tampoc no hem tingut rival, hem sigut el nostre pitjor enemic. Esperem que serveixi per a què no us torni ha passar mai més. Nosaltres ja ens ho hem aprés.

Pel que fa al Sènior “B”, han finalitzat la competició sense cap problema, fora del risc de descens, primer perquè la classificació els mantenia lluny dels llocs de perill i, segon, perquè la retirada de la competició del UD. Cinco Rosas a dos setmanes de finalitzar la lliga els assignava una de les places de descens, per lo que només en quedaven dos per ocupar en el grup.

Quasi-Finalment, el Sènior “A”.

Diem “quasi-finalment”. perquè sembla que aquesta temporada no vol acabar. Les fortes i sostingudes pluges del cap de setmana van deixar el camp de la Gornal impracticable, per lo que l’àrbitre va decidir ajornat l’encontre. Lo mateix va passar a camp del Turó de la Peira que hauria d’haver jugat contra el Vista Alegre.
Així que continuem fora de posicions de descens directe i, guanyant el partit que ens queda pendent contra la Gornal, classificaríem cinquens per la cua (catorzena posició) amb quaranta-dos punts.
Com sigui que els catorzens classificats dels altres dos grup de Barcelona han quedat amb 37 punts la PB UDAF (grup 2) i amb 36 punts el Solsona (grup 4) els nostres serien els millors catorzens dels tres grups.
Què vol dir això?, doncs que si guanyem al Gornal i, per tant, suméssim els 42 punts de marres, ens quedaria un matalàs de tres equips, entre l’últim que descendirà directe i els nostres, per esmorteir possibles descensos no compensats (segona “B” i tercera nacional).
Per tant, una vegada més, desigs i esforç. Ara tot depèn de nosaltres, cosa que no succeïa des de fa mesos, ara no hem de defallir, ni els jugadors, ni els aficionats. Tots junts cercarem l’objectiu, uns esforçant-se al terreny de joc, els altres donant-los suport a la grada.
Força Centre!!
Tant bon punt coneguem la designació de la FCF us informarem del dia i hora del partit.
Salut i Il·lusió

1 comentari:

Anònim ha dit...

Por ahora "casi" hay un pleno en la "bola de cristal" ya que el senior "A" pasará y como siempre el cadete "A" nos ha dejado en "su" lugar. !!FUERZA ESPARRAGUERA!!