Translate

dilluns, 19 de maig del 2008

Desigs i esforç



Com ja sabeu, al CE. Esparreguera creiem que la força d’un desig és d’un potencial enorme, però, és clar, per si sol no és suficient, cal realitzar altres tasques i esforços que, conjuntats amb la força del desig, ens duguin a assolir l’objectiu.
Així aquesta setmana els jugadors i jugadores del club han fet el seu treball amb sort diversa.

El Cadet “A” apura les seves darreres oportunitats d’ascendir com a millor segon classificat i ho va fer perdent davant de l’ Igualada, però com sigui que el Sant Sadurní també va perdre (ai, ai, ai, quina llàstima tornar a haver patit dos expulsions!) encara ens queda la darrera jornada per intentar-ho.
El Sènior “A” (1ª Territorial) va haver de disputar el seu partit contra el Turó de la Peira amb només tres jugadors de camp a la banqueta, jugadors promocionats des del Sènior “B”. Afortunadament l’equip va poder treure el partit endavant (amb algun esglai quan se’ns van acostar 2-1), cosa que permet continuar fent números per salvar la categoria. Recordeu que aquest dijous 22 de maig a les 21 hores es disputarà la continuació del partit contra el La Guardia, suspès per la lesió d’en Carles Reynés, del qual ens queden 29 minuts per intentar assolir els tres punts (estem 0-0).

El Sènior “B” també jugava un partit que podia ser determinant per a assegurar la categoria, però minvat en el nombre de jugadors pels que s’havien promocionat al Sènior “A” (encara que completat amb quatre jugadors del Juvenil) no va poder guanyar el seu partit. Malgrat Tot, creiem que no cal patir per la categoria del Sènior “B” (2ª. Territorial) ja que, més a més de tenir algun punt al rebost, la tercera i última posició de descens directe la ocuparà, quasi amb tota seguretat, un Cinco Rosas “B” que porta tres partits consecutius sense presentar-se a disputar els partits.

Sabem que, de vegades, algunes decisions son difícils de prendre i, aquesta setmana, el consell directiu les ha hagut de prendre de difícils.
S’ha hagut de decidir sobre potencials esportius i sobre riscs a les classificacions, cosa que es va fer amb coherència i congruència, sospesant quina era la decisió més raonable pel bé del club en un moment en el que tots dos sèniors s’estan jugant tot a una carta. Potser alguns no compartiran el criteri emprat, fins i tot es cercaran explicacions basades en la confabulació i en la conspiració. Doncs NO, creiem fermament que no hi havien altres opcions viables més enllà de les adoptades i adoptar-les és decisió i competència, en exclusiva, dels qui ho van fer.

Finalment un racó pel futbol femení: l’Equip Cadet Femení, en el primer any d’existència, segon en la història del futbol femení a Esparreguera, ha assolit el campionat del grup 3 una setmana abans de l’acabament de la competició i restant, pel moment, invictes. Ens faria gràcia que guanyessin el darrer partit per mantenir la condició d’invictes. Felicitats Campiones!!

A tots els altres, mercès per l’esforç que esteu realitzant (i encara en queda per fer) que, de ben segur, ha de servei-nos, a tots, per a que, juntament amb la força dels desigs, s’aconsegueixin els objectius del club.

Salut, esforç i il·lusió.