Translate

dijous, 9 d’abril del 2009

AMISTOSOS FINAL DE TEMPORADA

Els responsables de l’Àrea Esportiva del CE. Esparreguera ja han dissenyat el final de temporada.
Tant bon punt els equips vagin acabant les respectives competicions, ja tindran determinats una sèrie de partits amistosos per a arribar fins al cap de setmana del 13 i 14 de juny amb activitat en el club.
Més a més, com a norma general, a partir del 6/6/09 els equips estaran composats segons la categoria que hagin de tenir els jugadors en la temporada 2009-2010, això és, els jugadors que per edat passin a categoria superior jugaran amb l’equip que els hi correspongui (per exemple: Benjamí de 2n. any haurà passat a Aleví “B”, Infantil de 1r. any haurà passat a Infantil de 2n. any). Les excepcions, d'haver-les, seran informades als interessats.
Això ha de servir per avançar feina de cara al mes de setembre i poder començar amb les plantilles organitzades.
Hem creat un nou apartat (marge esquerra del bloc) anomenat “Calendari d’Amistosos” on podreu consultar les previsions fins a final de temporada. Aquest calendari, encara que força definitiu, podria patir alguna modificació, a banda dels que estan pendents de confirmar, així que ho haureu d’anar consultant per a comprovar que no s’hagin produït modificacions.
Salut i organització.