Translate

dimarts, 7 d’abril del 2009

“PER CONDUCTE REGLAMENTARI” SI US PLAU

Amb aquesta vella expressió pròpia del món militar i d’altres organitzacions jerarquitzades, volem aprofitar per a recordar-vos que:
Els vostres suggeriments, comentaris, queixes, propostes, etc., ens les podeu fer arribar de les següents maneres:
- Mitjançant els directius delegats de la vostra plantilla (Sr. Jordi Pallarès per a Benjamins, Alevins i Infantils, i el Sr. Pedro Pérez per a Cadets i Juvenils)
- Mitjançant el Coordinador del club Sr. Àlex Guixà
- Per correu electrònic (
ceesparreguera@hotmail.com)
- Mitjançant el Vice-president de l’àrea esportiva del club Sr. Manuel Herrero
En el cas que no us donéssiu per satisfets en primer contacte o en qüestions que us a semblin de suficient importància sempre podeu trobar el Vice-president del club Sr. Emilio Domene i al President Sr. Alfons Puche.
Valoreu la vostra necessitat i la importància de la qüestió, així com el seu caràcter (sí és estrictament esportiva o d’altre caràcter) i pondereu la situació.
La única forma en la que no ens donarem per assabentats de cap situació és publicar queixes anònimes en diferents “forums”, sistema que pot permetre a algú escriure barbaritats emparat en l’anonimat, comentaris que no s’atreviria a fer o dir en persona, i que possibilita i desenvelopa el remor. Així, com que no ens resulta fiable, ni cas als forums.
Com ja s’ha dit, estem sempre a la vostra disposició.
Salut i coherència.