Translate

dijous, 30 d’abril del 2009

S’ACOSTEN MOMENTS DEFINITORIS

Mentre que Infantil “B” i Cadet “B” viuen en la tranquil·litat d’haver assolit l’objectiu marcat a l’inici de la temporada (feina ben feta), això si, mantenint la tensió i l’esperit combatiu, altres plantilles es juguen les seves possibilitats en les properes dates.
Igual de tranquil·les estan les noies que ja han fet els deures, les petites mantenint la primera divisió i les grans fent una classificació digna.
El Juvenil, sense problemes en la classificació ja no ens preocupa, acaben la competició aquesta setmana.
De mentre, el Sènior podria donar un cop d’autoritat en la classificació, afermant les aspiracions de permanència, guanyant aquest diumenge a la Peña San Pedro de Terrassa en el municipal a les 16.30 hores.
El dia abans, el dissabte, l’Aleví afronta la primera “bola de matx” per assegurar la categoria. Una victòria enfront l’Odena quasi ens deixaria, matemàticament, en la primera divisió.
El mateix dia, però en el municipal “les Planes” de Sant Joan Despí, l’Infantil “A” intentarà presentar les seves credencials per apurar les poques, però absolutament reals, opcions de sortir del pou i assolir la permanència en la primera divisió, però necessita la victòria.
El Cadet “A” continuarà acostant-se al campionat, que ja acarona, i cercarà una nova victòria en el Municipal Via Fèrria contra el Cornellà CF. “E”.
De la seva part, el Benjamí lluitarà per una nova victòria que podria donar-nos la segona posició en la classificació a final de temporada (queden aquesta i una altra jornada) i amb això un quasi segur ascens a primera.
Apassionant no?
Vosaltres, els qui ho llegiu, no els deixeu sols. Doneu-los-hi tot els suport possible, que els qui juguen continuaran esforçant-se al màxim.
Salut i caràcter