Translate

dilluns, 13 d’abril del 2009

ESPRINT FINAL

S’Acaben les vacances de primavera i tornem a l’activitat.
Aquesta aturada de quatre dies ens ha anat bé per a recuperar l’alè de cara al tram final.
El calendari d’activitat que ens espera és, en síntesi, el següent:
Des d’ara i fins a mitjans/final de maig aniran finalitzant les diverses competicions.
Sabrem si el nostre Infantil “A” aconsegueix salvar la categoria o si l’enorme esforç que estan fent resulta estèril (de tota manera poden anar amb el front ben alt).
També sabrem sí el Cadet “A” aconsegueix pujar de categoria quedant campió i si el Senior manté la categoria.
A mesura que vagin acabant les diferents competicions començaran els amistosos de final de temporada, preparatoris de la temporada 2009-2010.
Mentre que això succeeix es durà a terme el CONCURS DE CONTES CURTS del CE. Esparreguera, dotat amb premis individuals per a cada categoria (1r. i 2n.) més a més dels incentius per participació (premi per a cada plantilla que aconsegueixi la participació del total de components amb fitxa en vigor).
D’Aquí pocs dies pretenem realitzar un CLÍNIC DE FUTBOL FEMENÍ, en jornada de portes obertes, a càrrec de tres jugadores del primer equip del RCD. Espanyol.
Després, al més de juliol, farem FESTA MAJOR, en la que el Centre participarà amb el tradicional TORNEIG DE FUTBOL-7 “VILA D’ESPARREGUERA”.

També mirarem d’encarregar-nos de la explotació d’alguna de les barres de bar (s’ha de fer caixa per poder començar a mitjans d’agost) i acabarem la nostra participació en la organització d’activitats de Festa Major organitzant el TORNEIG DE VETERANS pel mateix diumenge 12 de juliol. D’Aquest torneig esperem donar-vos notícies d’aquí pocs dies ja que a hores d’ara s’estan tancant les negociacions.
Per cert, un cop comenci la nova temporada, haurem de pensar en com cel·lebrar el 95è. aniversari del Centre, que es compleix l'any 2010.
Salut i marxa.