Translate

dijous, 23 d’abril del 2009

CLÍNIC FEMENÍ. ÈXIT ABSOLUT

Extraordinari, emotiu, sensacional.
Aquests i molts més son els adjectius amb els que podríem descriure el clínic de futbol femení realitzat ahir amb les jugadores de l’equip Femení del RCD. Espanyol de Superlliga.
Les nostres noies emocionades, les que van venir de fora també, les de l’Espanyol, Internacionals, encantadores i compromeses elles, l’Entrenador, Diego Morata, col·laborador i entranyable, Jaume Martínez impecable, com sempre, Patrícia atenta a tot.
Al final una atmosfera d’implicació i germanor envaïa el municipal d’Esparreguera.
Gràcies a totes i tots, als mitjans de comunicació d’aquí i de fora, als qui van venir al clínic, als que van venir a observar, a les autoritats i al públic en general, mercès també a la nostra gent dels equips que van veure afectada la seva rutina d’entrenament per la celebració del clínic, mercès al Patronat d’Esports i la seva gent. Mercès a tots per haver fet possible una jornada que serà, de ben segur, inoblidable.
Visiteu la web del RCD. Espanyol. Clic sobre l’enllaç que hem penjat al peu d'aquest post, clic sobre la pestanya “Femení”, clic sobre la noticia del 23 d’abril “Vero, Adriana i Cristina triomfen a Esparreguera”, aquí podreu llegir la ressenya, veure la galeria de fotos i el video-clip (3,36 min. Espanyol TV) que ha quedat brutal.
També podreu veure el reportatge el proper dilluns, al Canal 33, a les 21.25 hores en el programa FUTBOLCAT.
Nosaltres encara ho paladegem...
Ara toca pensar en una activitat pels nois, no tardarem, segur.
Salut i feina