Translate

dimarts, 29 de desembre del 2009

ASSISTÈNCIA A ENTRENAMENTS

Abans de vacances vàrem fer públic el calendari d’entrenaments per als dies laborables que queien dins del període de vacances escolars.
El compliment està sent molt irregular però amb un denominador comú: L’Assistència als entrenaments està sent fluixa en la majoria de les plantilles i això no és gens bo pel manteniment de la forma i estat de joc dels nois i noies.
Ara ja no ho podrem arreglar, però intentarem fer pedagogia per a millorar l’assistència en properes situacions similars.
Això sí: És molt important que tothom recuperi la rutina d’entrenaments a partir del proper dilluns 4 de gener (només es suspendran els entrenaments el dia 6 de gener, dimecres, per ser festiu) amb la finalitat de poder afrontar la jornada del proper cap de setmana, en el que recomença la competició (9 i 10 de gener), en la millor disposició esportiva.
Traducció: Llevat del dia 6 de gener, la resta dels dies son d’entrenament ordinari i l’assistència als mateixos compta per a les convocatòries del cap de setmana.
Salut, preparació i compromís

2 comentaris:

Yolanda ha dit...

Com que no se a on ho he de dir, ho faig aqui. Avui he rebut el correu del meu Banc i he vist els rebuts dels mesos d'octubre i novembre dels meus fills. Tenia entés que si han 2 germans el segon paga la meitat de la quota i el mes de setembre va ser així. Els meus fills són els Osuna Arboledas (Aleví B i Promesa) i ens han cobrat 40 euros del gran i 20 del petit quan del petit ha de ser 10???? Espero una resposta del Club

Alfons Puche Amigues ha dit...

Teniu raó i si ha estat així es deu haver tractat d’una errada en la facturació.
Un cop comprovat us abonarem la diferència de la quota de segon fill que se us hauria d’haver aplicat directament.
Aquesta compensació la realitzarem en el proper rebut que us passarem durant la primera setmana de gener (corresponent a desembre-09).
Lamentem haver-vos causat qualsevol molèstia.
Salutacions.
CE. Esparreguera
Administració