Translate

dimecres, 13 de juny del 2012

ALEVÍ “B” BONA FEINA

El passat cap de setmana l’ Aleví “B” es proclamava vencedor del torneig que organitzava el Sant Vicenç-Athletic Vicentí.
I no va ser un torneig d’entitat menor, no, va ser un torneig amb 12 equips participant i més de 3 hores de joc efectiu per part dels equips que van arribar a la final.
Ja es va ressaltar la molt bona feina d’aquest grup durant la temporada regular (i no ens repetirem) en una nota penjada el diumenge 13 de maig, però en volíem fer un comentari de reforç.
(http://ceesparreguera.blogspot.com.es/2012/05/lalevi-b-salva-la-categoria.html)
Aquest equip ha acabat la temporada com un tro.
Potents, convençuts i amb confiança, en el millor estat de forma possible.
I ha estat això (entre d’altres coses) que va permetre salvar la categoria amb solvència quan va arribar la part més complicada del campionat.
El mèrit és de tots, però vull remarcar la part que li pertoca a l’entrenador que ha sabut marcar els temps, el nivell d’exigència, de tensió i d’exigència durant tota la temporada, segons tocava en cada moment.
D’ Això se’n diu planificació i execució ajustada a la planificació.
Tot el grup ha fet molt bona feina, però sempre hi ha un director d’orquestra.
En Ruben Domene ha sabut afinar tots els instruments i marcar el tempo de les notes; en les dareres temporades ha anat progressant i creixent com a entrenador, polint defectes de joventut fins arribar a aquest moment en el que sembla que està per reptes més importants.
Felicitats i perseverança.
Nota: Photo by CEEsparreguera/Facebook.