Translate

diumenge, 3 de juny del 2012

EL BENJAMÍ “A” SALVA LA CATEGORIA

Ho van fer de la manera gran i sense especular amb altres resultats: Guanyant el seu partit (3-2) davant del Martorell AE. “A”, 2n. classificat, fent la feina que els hi pertocava, per ells mateixos.
D’ Aquesta forma obligaven a la PB. Vallirana a guanyar el seu partit front la PB. S. Vicenç dels Horts i no van poder, resultat final 1-1.
Amb la victòria dels nostres i la derrota del Corbera CF. a camp del Prat AE. “A” (6-3) només podia salvar a la PB. Vallirana un triple empat i, per a que això succeís, només li valia guanyar, aconseguir que tots tres empatéssim a 32 punts, cosa que ens hagués condemnat a nosaltres (com ja es va explicar en la prèvia).
Al final la classificació, per la part de baix, queda així:
PALLEJA, C.F. "B" 33 punts
SANT JUST AT. F. C. "A" 33 punts
CORBERA , C.F. "A" 32 punts
ESPARREGUERA, C.E. "A" 32 punts
Pª BLAUGRANA VALLIRANA "A" 30 punts
CASTESCOLA F. GAVA, C. "D" 10 punts
CASTELLDEFELS, U.E. "C" 10 punts
Ha estat un grup en el que evitar el descens s’ha aconseguit molt car. Dels dotze grups només en el grup 5 s’ha pagat més car (amb 32 punts ha baixat l’ EE. Guineueta CF. “A”) en la resta ens hauríem sortit amb més facilitat.
Cal prendre nota i evitar relaxaments que es transformen en 8 jornades de derrotes consecutives, però bé està el que bé acaba.
És hora de quedar-nos amb la celebració i l’alegria.
Salut i Objectiu.