Translate

dilluns, 4 de juny del 2012

COMENTARIS AL CAP DE SETMANA

De moment farem uns comentaris sobre alguns dels partits que ens ha deparat aquesta passada i darrera jornada del campionat i deixarem per més avançada la setmana els comentaris sobre la temporada en general, pels diferents grups. 
Com veureu no està el Benjamí "A" que ja ha estat objecte d'un comentari específic.
JUVENIL: Nova derrota (i àmplia), aquesta vegada a casa del Molins de Rei CF. “B”. Van participar els jugadors del Cadet Aitor i Tomàs.
CADET: Victòria amb forta golejada a casa del Corbera CF. (2-11). Sense la participació de l’ Aitor i d’en Tomàs l’equip es va atipar de gols per tancar una molt bona temporada en la que, finalment, han quedat classificats en 5º. posició.
INFANTIL “A”: Visitaven el camp del S. Andreu Agrupa, líder i ja campió, amb la esperança d’obtenir els tres punts en joc, que ens haurien de permetre somiar amb la possibilitat d’ascendir ocupant vacants (no se sap quantes) com a un dels millors segons classificats. Finalment empat (2-2), en un partit que anàvem guanyant 0-2 al minut 16, per tancar una temporada en la que finalment, a la darrera jornada, se’ns escapa campionat i (segurament) qualsevol opció d’estar entre els millors 2ns. classificats (dedicarem un proper comentari a exposar com està això dels millors 2ns. classificats.). Cal considerar la temporada d’aquests nois com a molt bona i saber veure que la causa de no haver aconseguit quedar campions ha estat, senzillament, que el S. Andreu Agrupa ha estat millor.
INFANTIL “B”: Victòria merescuda al municipal (4-3) davant la PB. Vallirana “B” per tancar una temporada en la que han hagut de patir molt i en la que durant la segona volta s’ha notat el treball d’en Franc.
ALEVÍ “B”: Victòria, també a casa, davant l’ Espluguenc FA. “B” (5-2), per decorar una molt bona segona volta en la que en Ruben Domene i el seu grup han assolit la permanència i la 10ª. posició.
BENJAMÍ “C”: Victòria contundent (5-0),  igualment al municipal, davant l’ Abrera AE. “B”, per certificar la 3ª. posició en una brillant temporada.
PREBENJAMÍ “B”: Victòria com a local davant la PB. Iniesta 24 “A” (9-4) per acabar divertint-se.
FEMENÍ SÈNIOR: Empat al municipal davant el Masquefa FC. “A” (2-2) remuntant sempre el marcador advers. Bon resultat per no acabar la temporada amb derrota.
Salut i amistosos.